Op­måling

Tekniker opmåler langs vej
Med mere end 10 års erfaring med opmåling af ledningsnet ved vi, at det er vigtigt at have oplysninger om ledningsnettet i digital form.

Vi finder ledningerne

Når vores kunder ved, hvor i jorden ledningsnettet er etableret, sker der færre graveskader som afbryder forsyningen af el, vand, varme og fiber.

Vi udfører opmålinger ved nyetablering af ledningsnet i åben grav og ved eksisterende ledningsnet under fortov og vej. Vores speciale er forsyningsnettet inden for el, vand, varme og fiber – herunder kabler til vejbelysning, antenneanlæg og vandledninger for private vandværker.

Vi går aktivt i dialog med de entreprenører, som har brug for opmålingen. Det er vigtigt for os, at opmålingen sker efter påvisning fra entreprenøren.

Nøjagtighed

Opmålingen sker med en nøjagtighed på +/- 5 cm, og efter opmålingen bearbejder vi måledata og registrer data i GIS-system (geografisk informationssystem) eller i det online ledningsejerregister LER.

Kvalitetssikring

Kvalitet i opmåling er vigtigt for os, og derfor arbejder vi altid ud fra et etableret og aktivt kvalitetssikringssystem.

Hos os får du

Opmåling og registrering af data

 1. Opmåling

  Opmåling af nyetableret ledningsnet
 2. Opmåling

  Opmåling af eksisterende ledningsnet
 3. Registrering

  Registrering af opmålte data i GIS system eller LER
 4. Eksperter i opmåling

  Eksperter i opmåling af el-, vand-, varme- og fibernet

Case

Grøn profil til Kolding Havn

Ved at tilkøbe vindstrøm til deres elaftale støtter Kolding Havn op om den grønne omstilling og styrker deres grønne profil.