Grønnere virksomhed med CO2 neutral varmekilde

Grøn og cirkulær omstilling kan være vejen til at styrke din virksomheds grønne profil. At finde alternativer til fossile brændstoffer er en oplagt løsning. Læs her, hvordan en varmepumpe kan gøre en forskel.

Alternativer til fossile brændstoffer

Grøn omstilling kræver handling. Blandt andet ved at anvende vedvarende energikilder som sol og vind i stedet for fossile brændstoffer som kul, olie og gas.

Når din virksomhed skal minimere brugen af fossile brændstoffer til opvarmning, har du to alternativer. Du kan vælge enten af få etableret fjernvarme eller få installeret en varmepumpe.

Fjernvarme kræver dog, at det er muligt i din virksomheds geografiske område. Hvis fjernvarme ikke er en mulighed, er varmepumper et godt alternativ, som er nemt og hurtigt at skifte til. Tilmed reducerer det jeres CO2 udledning betydeligt og styrker din virksomheds grønne profil.

Når din virksomhed investerer i en varmepumpe på abonnement, får virksomheden ikke blot en grønnere profil, men du gør også en aktiv forskel for klimaet. Få et indblik i, hvordan en CO2-neutral varmekilde er med til at gøre en forskel.

Bedre bundlinje med bæredygtig business

Én ting er, at en varmepumpe på abonnement giver en grønnere virksomheden, men en anden vigtig fordel er, at der er mulighed for at udnytte energien mere økonomisk og miljøvenligt.

Energibesparelser har nemlig afgørende betydning for både miljø og din bundlinje – og der er formentligt flere steder, hvor din virksomhed med få tiltag kan spare på energien. Det kan eksempelvis være ventilation, belysning eller adfærd.

Se de økonomiske fordele

Klæd din virksomhed på til grøn omstilling

En afgørende faktor, når din virksomhed investerer i en varmpumpe på abonnement, er, at du kan reducere din virksomheds CO2-udledning med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver blot, at varmepumpen er forsynet med grøn el, der stammer fra vedvarende energikilder som vindmøller.

Udforsk varmepumper

Udnyt klimaloven til din fordel

Danmarks klimalov stiller krav til den grønne omstilling i industri og erhvervslivet. På kort sigt skal Danmarks udledning af drivhusgasser reduceres med 70 % i 2030. For at nå det mål, betyder det blandt andet en udfasning af olie- og gasfyr. 

Det er en omstilling, som kræver en dedikeret indsats af os alle. Til gengæld er det også en omstilling, der på sigt betyder gode besparelser – både økonomisk og klimamæssigt.

Se hvad du kan gøre

Prøv vores varmepumpe beregner. Se om du kan spare på dine varmeudgifter ved skift til en energibesparende varmepumpe.

Se din virksomheds CO2-besparelse

Reducering af CO2 har fået flere virksomheder til at få øjnene op for grøn omstilling – og det er med god grund. Ikke nok med at din opvarmning med en CO2-neutral varmekilde giver virksomheden en grøn profil, men den giver også grønne tal på bundlinjen. 

I vores beregner kan du gå på opdagelse og se, hvad du kan spare med en varmepumpe. Her kan du både se, hvad du sparer i CO2, samt hvad du sparer i kroner og øre.

Beregn din besparelse

Vindmøller er alternativer til fossile brændstoffer. Skift til grøn varmekilde og opnå en grøn profil i din virksomhed.

EWII har egne vindmølleparker

Når det kommer til grøn omstilling, går EWII forrest alle de steder, vi kan. Det er blandt andet én af grundene til, at vi har vindmølleparker i både Danmark og Tyskland.

Formålet med vindmølleparkerne er at fremme vedvarende energikilder. Det gør, at din virksomhed har mulighed for at reducere CO2-udledningen med op til 100 % i forhold til andre varmekilder ved at forsyne varmpumpen med strøm fra vindmøllerne.

Vi tager ansvar i den bæredygtige udvikling

Hos EWII er vi drevet af vores nysgerrighed. Vi udvikler, innoverer og deler det, vi finder ud af. Det har vi gjort i mere end 150 år, og det stopper vi ikke med at gøre. Tværtimod. 

For din virksomhed betyder det, at når du investerer i en varmepumpe hos EWII, kan du altid vide dig sikker på, at vi sikrer den mest optimal drift – til gavn for din bundlinje og miljøet.

Læs om vores samfundsansvar

Spørgsmål og svar om varmepumper

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed alle fordelene ved en varmepumpe uden, at du skal bekymre dig om alt det praktiske med alarmer, nedetid, service, drift og vedligehold. Det klarer vi for dig.

Alle udgifter til drift og vedligehold er indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

Alle virksomheder i Danmark med brofast forbindelse kan få installereret en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

Med en varmepumpe på abonnement kan din virksomheds varmeudgifter reduceres med op til 25 %. Derudover nedbringer du dit CO2-udslip og giver din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Hvis du gerne vil have tryghed og sikkerhed omkring varmeomkostningerne i fremtiden, så skal du vælge en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

En grundregel er, at jo lavere fremløbstemperatur du kan nøjes med for at holde varmen i bygningen, jo bedre økonomi får du på varmepumpen.

Gulvvarme er rigtig god sammen med varmepumper, mens gamle radiatorer kræver høj fremløbstemperatur. Det giver en dårlig virkningsgrad på varmepumpen.

Skal du lave meget varmt brugsvand, skal du også være opmærksom, da det også giver en dårligere virkningsgrad samlet set.