Grønnere virksomhed med grønne varmekilder

Grøn og cirkulær omstilling kan være vejen til at styrke din virksomheds grønne profil. At finde alternativer til fossile brændstoffer er en oplagt løsning. Læs her, hvordan en varmepumpe kan gøre en forskel.

Alternativer til fossile brændstoffer

Grøn omstilling kræver handling. Blandt andet ved at anvende vedvarende energikilder som sol og vind i stedet for fossile brændstoffer som kul, olie og gas.

Når din virksomhed skal minimere brugen af fossile brændstoffer til opvarmning, har du to alternativer. Du kan vælge enten af få etableret fjernvarme eller få installeret en varmepumpe.

Fjernvarme kræver dog, at det er muligt i din virksomheds geografiske område. Hvis fjernvarme ikke er en mulighed, er varmepumper et godt alternativ, som er nemt og hurtigt at skifte til. Tilmed reducerer det jeres CO2 udledning betydeligt og styrker din virksomheds grønne profil.

Når din virksomhed investerer i en varmepumpe på abonnement, får virksomheden ikke blot en grønnere profil, men du gør også en aktiv forskel for klimaet. Få et indblik i, hvordan en CO2-neutral varmekilde er med til at gøre en forskel.

Bedre bundlinje med bæredygtig business

Én ting er, at en varmepumpe på abonnement giver en grønnere virksomheden, men en anden vigtig fordel er, at der er mulighed for at udnytte energien mere økonomisk og miljøvenligt.

Energibesparelser har nemlig afgørende betydning for både miljø og din bundlinje – og der er formentligt flere steder, hvor din virksomhed med få tiltag kan spare på energien. Det kan eksempelvis være ventilation, belysning eller adfærd.

Få en sund varmepumpe økonomi

Klæd din virksomhed på til grøn omstilling

En afgørende faktor, når din virksomhed investerer i en varmpumpe på abonnement, er, at du kan reducere din virksomheds CO2-udledning med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver blot, at varmepumpen er forsynet med grøn strøm, der stammer fra vedvarende energikilder som vindmøller eller solceller.

Udforsk varmepumper til erhverv

Udnyt klimaloven til din fordel

Danmarks klimalov stiller krav til den grønne omstilling i industri og erhvervslivet. På kort sigt skal Danmarks udledning af drivhusgasser reduceres med 70 % i 2030. For at nå det mål, betyder det blandt andet en udfasning af olie- og gasfyr. 

Det er en omstilling, som kræver en dedikeret indsats af os alle. Til gengæld er det også en omstilling, der på sigt betyder gode besparelser – både økonomisk og klimamæssigt.

Udnyt klimaloven

Prøv vores varmepumpe beregner. Se om du kan spare på dine varmeudgifter ved skift til en energibesparende varmepumpe.

Se din virksomheds CO2-besparelse

Reducering af CO2 har fået flere virksomheder til at få øjnene op for grøn omstilling – og det er med god grund. Ikke nok med at din opvarmning med en CO2-neutral varmekilde giver virksomheden en grøn profil, men den giver også grønne tal på bundlinjen. 

I vores beregner kan du gå på opdagelse og se, hvad du kan spare med en varmepumpe. Her kan du både se, hvad du sparer i CO2, samt hvad du sparer i kroner og øre.

 

Se din varmepumpe besparelse

Familie på gåtur

EWII tager ansvar i den bæredygtige udvikling

Når det kommer til grøn omstilling, går EWII forrest alle de steder, vi kan.

Hos EWII er vi drevet af vores nysgerrighed. Vi udvikler, innoverer og deler det, vi finder ud af. Det har vi gjort i mere end 150 år, og det stopper vi ikke med at gøre. Tværtimod. 

For din virksomhed betyder det, at når du investerer i en varmepumpe hos EWII, kan du altid vide dig sikker på, at vi sikrer den mest optimal drift – til gavn for din bundlinje og miljøet.

Læs om vores samfundsansvar

Godt på vej mod en CO2 neutral virksomhed

Dit grønne aftryk

På vej mod en CO2 neutral virksomhed

Der er mange tiltag, der kan gøres for at mindske udledningen af CO2. Få konkrete bud på, hvad du kan gøre for at skrue ned for udledningen.