Grøn profil med CO2 neutral varme­kilde

Når din virksomhed investerer i varmepumpe på abonnement, får virksomheden ikke blot en grønnere profil, men du gør også en aktiv forskel for klimaet. Få indblik i, hvordan en CO2-neutral varmekilde er med til at gøre en forskel.

Klæd din virksomhed på til grøn omstilling

En afgørende faktor, når din virksomhed investerer i en varmpumpe på abonnement, er, at du kan reducere din virksomheds CO2-udledning med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver blot, at varmepumpen er forsynet med grøn el, der stammer fra vedvarende energikilder som vindmøller.

Udforsk vores varmepumper

Bliv klar til den nye klimalov

Danmarks nye klimalov stiller krav til grøn omstilling i industri og erhvervslivet. På kort sigt skal Danmarks udledning af drivhusgasser reduceres med 70 % i 2030. For at nå det mål, betyder det blandt andet en udfasning af olie- og gasfyr. 

Det er en omstilling, som kræver en dedikeret indsats af os alle. Til gengæld er det også en omstilling, der på sigt betyder gode besparelser – både økonomisk og klimamæssigt.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til os på 73 63 30 10 til en uforpligtende samtale - eller du kan klikke på "Ring mig op". Så ringer vi dig op snarest muligt.
 
Prøv vores varmepumpe beregner og se hvad du kan spare ved skift til en energibesparende varmepumpe

Se din virksomheds CO2-besparelse

Reducering af CO2 har fået flere virksomheder til at få øjnene op for grøn omstilling – og det er med god grund. Ikke nok med at din opvarmning med en CO2-neutral varmekilde giver virksomheden en grøn profil, men den giver også grønne tal på bundlinjen. 

I vores beregner kan du gå på opdagelse og se, hvad du kan spare med en varmepumpe. Her kan du både se, hvad du sparer i CO2, samt hvad du sparer i kroner og øre.

Beregn din besparelse

Udfasning af fossile brændstoffer

Når din virksomhed skal minimere brugen af fossile brændstoffer til opvarmning, har du to muligheder. Enten af få etableret fjernvarme eller installeret en varmepumpe.

Fjernvarme kræver dog, at det er muligt i din virksomheds område. Hvis fjernvarme ikke er en mulighed, er varmepumper et godt alternativ, som er nemt og hurtigt at skifte til. Tilmed reducerer det jeres CO2 udslip betydeligt.

Se fordelene ved en varmepumpe

 

Bedre bundlinje med bæredygtig business

Én ting er, at en varmepumpe på abonnement giver en grøn profil til virksomheden, men en anden vigtig fordel er, at der er mulighed for at udnytte energien mere økonomisk og miljøvenligt.

Energibesparelser har nemlig afgørende betydning for både miljø og din bundlinje – og der er formentligt flere steder, hvor din virksomhed med få tiltag kan spare på energien. Det kan eksempelvis være ventilation, belysning eller adfærd.

Se de økonomiske fordele

Vindmølle forsyner varmepumpe med grøn el

EWII har egne vindmølleparker

Når det kommer til grøn omstilling, går EWII forrest alle de steder, vi kan. Det er blandt andet én af grundene til, at vi har vindmølleparker i både Danmark, Tyskland og Sverige.

Formålet med vindmølleparkerne er at fremme vedvarende energikilder. Det gør, at din virksomhed har mulighed for at reducere CO2-udledningen med op til 100 % i forhold til andre varmekilder ved at forsyne varmpumpen med strøm fra vindmøllerne.

Vi tager ansvar i den bæredygtige udvikling

Hos EWII er vi drevet af vores nysgerrighed. Vi udvikler, innoverer og deler det, vi finder ud af. Det har vi gjort i mere end 150 år, og det stopper vi ikke med at gøre. Tværtimod. 

For din virksomhed betyder det, at når du investerer i en varmepumpe hos EWII, kan du altid vide dig sikker på, at vi sikrer den mest optimal drift – til gavn for din bundlinje og miljøet.

Læs om vores samfundsansvar

Spørgsmål og svar om varmepumper på abonnement

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med varmepumper på abonnement er alle udgifter til drift og vedligehold indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Du kan også selv tegne en fuld service forsikring (tryghedsgaranti) i op til 10 år, så du kender omkostningen til drift og vedligeholdelse på nogle varmepumpemodeller. Du kan vælge at købe en varmepumpe, og selv stå for reparationer og vedligehold.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

Alle virksomheder i Danmark med brofast forbindelse kan få installereret en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

Med en varmepumpe på abonnement kan din virksomheds varmeudgifter reduceres med op til 25 %. Derudover nedbringer du dit CO2-udslip og giver din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Hvis du gerne vil have tryghed og sikkerhed omkring varmeomkostningerne i fremtiden, så skal du vælge en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

En grundregel er, at jo lavere fremløbstemperatur du kan nøjes med for at holde varmen i bygningen, jo bedre økonomi får du på varmepumpen.

Gulvvarme er rigtig god sammen med varmepumper, mens gamle radiatorer kræver høj fremløbstemperatur. Det giver en dårlig virkningsgrad på varmepumpen.

Skal du lave meget varmt brugsvand, skal du også være opmærksom, da det også giver en dårligere virkningsgrad samlet set.