Udskiftning af gasfyr til varmepumpe

Skift til varmepumpe giver NTG en grøn og CO2 neutral varmeløsning.

Hos NTG Continent A/S i Kolding holder de varmen på en miljøvenlig måde. Deres nye varmepumpe på abonnement har nemlig skubbet deres gamle gasfyr ud i kulden.

Det er et stort skridt i en klimavenlig retning for transportvirksomheden. Med skiftet vil NTG reducere deres CO2-udledning med 37 tons/år.

Valget mellem at investere i et nyt gasfyr eller at finde en anden og mere miljøvenlig varmeløsning var ikke særlig svær. NTG ønskede en alternativ løsning til gasfyret.

Vi har som transportvirksomhed stor fokus på miljøet, og vi undersøger ofte, hvor vi kan spare CO2. Vi kontaktede derfor EWII, der foreslog en varmeløsning der er 100 % CO2 neutral.

Jan Brüggert

Adm. direktør hos NTG Continent
NTG Continent i Kolding

Video

Hør hvad Jan Brüggert siger om skiftet

Løsningen

De to gamle gaskedler på 50 kW er nu blevet skiftet ud med en luft til vand varmepumpe på 65 kW og en 15 kW elstav, der kan supplere i de rigtig kolde perioder.

Transportselskabets nye varmeløsning støtter godt op om regeringens 2030 klimamål om 70 % CO2-reduktion. Derudover står NTG stærkt i forhold til eventuelle øgede afgifter på fossile brændstoffer.

”Og da varmepumpen drives af el, udnytter vi også den lavere afgift der er på elektricitet til opvarmning”, siger Jan Brüggert.

Nem overgang

Hos NTG er man godt tilfredse med abonnementsløsningen, så de ikke behøvede en stor investering, og samtidig er sikret en fast lav varme- og abonnementspris de næste 10 år.

”Med i vores abonnement er service, vedligehold og overvågning, så vi behøver ikke at tænke på vedligehold og eftersyn – det klarer EWII”, konstaterer Jan og ser det som en stor fordel i en travl hverdag.

Udskiftning af gasfyr til varmepumpe giver grøn varme hos NTG Continent Kolding

Pris på varmepumpe

Med en varmepumpe på abonnement betaler din virksomhed kun for det reelle forbrug og en fast abonnementspris. 

Vi udregner en individuel pris, hvor vi tager højde for tilslutningsbidragets størrelse og jeres eksisterende varmeforbrug, som matcher din virksomheds varmebehov. 

Udforsk vores varmepumpepris

Du er også velkommen til at ringe til os på 73 63 30 10 til en uforpligtende samtale - eller du kan klikke på "Ring mig op". Så ringer vi dig op snarest muligt.

 

Ring mig op

Mobil varmepumpe hos Tørring Kraftvarmeværk

Case

Tørring Kraftvarmeværk lejer mobil varmepumpe

Hos Tørring Kraftvarmeværk afholder de kommende fjernevarmekunder fra at investere i en anden varmeløsning, mens de venter på fjernvarme.