Varmekompetence­center

Kenneth undersøger varme
Fra fossil varmeproduktion til grønne varmeløsninger - dyk ned i den optimale varmeløsning til dit behov.
  • Mindre CO2 udledning

  • Grønne varmeløsninger

  • Mere miljøvenlig varme

Velkommen til en række eksperter i individuelle og kollektive varmeløsninger

EWII bygger bro mellem virksomheder, kommuner og fjernvarmeselskaber med moderne varmeteknologi, som fremmer grøn omstilling.

Her får du ekspertviden om varmeløsninger med moderne teknologi og big data, der henvender sig til både fjernvarmeselskaber, industrivirksomheder, kommuner og mindre bysamfund.

Varmekompetencecentret hos EWII består af en række eksperter inden for varme. Rådgivere som har øje for den optimale varmeløsning ved hjælp af big data – uanset om den er individuel eller kollektiv.

I stigende grad skal der nemlig være samspil imellem forskellige sektorer for at fremme den grønne omstilling – det kalder vi: sektorkobling.

Kend dit varmeatlas

Med moderne varmeteknologi og ved hjælp af big data kan vores rådgivere udforme et ’varmeatlas’ over et givent område, et forsyningsområde, en kommune eller hele Danmark.

Som erhvervsdrivende, kommune, fjernvarmeselskab eller som repræsentant for et mindre bysamfund, giver det dig indblik i den mest fordelagtige varmeform. Både ud fra din placering i landet, samfundsøkonomi og klimavenlighed.

Varmeatlasset er derfor pegepinden til at vise den varmeløsning, der er rentabel og med til at udfase fossil varmeproduktion og omstille samfundet til grøn, klimavenlig produktion.

Et varmeatlas bygger på en grundig indsigt i varmekilder, data fra danske bygnings- og vejregistre, samarbejde med fjernvarmeselskaber, m.m.

Skal vi udforme et varmeatlas for din lokale placering?

Her kan du se et udsnit af et varmeatlas, som vi laver på opfordringer fra kommuner, fjernvarmeselskaber og lokale bysamfund – og det vil vi også kunne udarbejde for din placering.

Se udsnit af varmeatlas

Det hele skal kobles sammen til grønne løsninger

Varmeatlasset er et værktøj, som vi bruger til at rådgive dig – og bygge bro til nabo-industrien, nabo-fjernvarmeselskabet eller i bysamfundet for at fremme den grønne omstilling.

Samtidig med vi udnytter den varme, som allerede findes hos andre – og kobler varmen sammen med brugen af strøm. Det vi i dag kalder sektorkobling.

 

Trekløvere

Dit grønne aftryk

Grøn omstilling i opvarmning

Det er alt afgørende for den grønne omstilling, at vi bruger mindre energi og færre fossile brændstoffer.