Varme­pumpe til erhverv

Spar på varmeregningen og CO2-udledningen med en varmepumpe til erhverv
Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed en driftssikker og CO2-neutral varmeløsning. Du slipper for drift, vedligehold og nedetid.
 • Spar op til 25 % på varmeregningen

 • Grøn og miljøvenlig virksomhedsprofil

 • Lav investering og abonnementspris

Opnå besparelser på bundlinjen og grønnere virksomhedsprofil

En varmepumpe til erhverv er en komplet løsning. Med en varmepumpe på abonnement opnår din virksomhed besparelser på bundlinjen og får en grønnere profil. Derudover slipper du for uforudsete udgifter med en fast abonnementspris.

Se nærmere på fordelene

Grøn profil med varmepumpe til erhverv

En varmepumpe på abonnement er den ideelle løsning, hvis din virksomhed skal leve op til regeringens krav om at mindske CO2-udsplippet. 

Faktisk kan du reducere virksomhedens CO2-udslip med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver blot, at varmepumpen til din virksomhed er forsynet med el fra vedvarende energikilder som vindmøller eller solceller.

Få en grønnere virksomhedsprofil

Vil du vide mere?

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning til din virksomhed. Klik på "Ring mig op" - så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Sådan forløber processen

Er du nysgerrig på, hvordan processen foregår? Så giver vi dig et overblik her. Og bare rolig, vi varetager hele processen for dig.

 1. Møde

  Vi afdækker jeres behov og laver en beregning ud fra data.
 2. Beregning

  Vi udarbejder et tilbud og gennemgår det med jer.
 3. Workshop

  Vi afholder workshop, hvis estimat godkendes.
 4. Projektet

  Vi står for al koordinering og varetager hele processen.
 5. Service

  Vi servicerer og vedligeholder varmepumpen efter installation.
 6. Drift

  Vi overvåger varmepumpen og sikrer driftsgaranti.
Beregn hvad du kan spare med en varmepumpe på abonnement og find prisen på en varmepumpe til erhverv

Hvad kan din virksomhed spare?

Har du tænkt på, hvad din virksomhed kan spare med en varmepumpe på abonnement? Så kan du prøve vores beregner og få svaret. 

I beregneren får du et estimat på, hvad din virksomheds potentielle besparelse er ved at skifte den nuværende varmekilde til en varmepumpe på abonnement. Derudover kan du se, hvor meget du kan reducere virksomhedens CO2-udslip.

 

Beregn din besparelse

Komplet og driftssikker varmeløsning

Med en varmepumpe til erhverv sørger vi for, at det hele fungerer. Med i abonnementet får du nemlig fast overvågning og service af vores eksperter. Det gør, at du slipper for at bekymre dig om drift, vedligeholdelse, service og nedetid.

Prisen er fast, så du altid har det økonomiske overblik, og du betaler kun for dit forbrug. Vi varetager derfor hele processen, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Undersøg de økonomiske fordele

Optimal drift. Året rundt. Garanteret.

Når du vælger en varmepumpe på abonnement til erhverv, installerer vi varmepumpen hos dig og tager ansvaret for, at anlægget kører optimalt året rundt. Du betaler kun for abonnementet og dit forbrug. Det betyder, at vi påtager os risikoen og udgiften, hvis varmepumpen har en lavere virkningsgrad og ydeevne en forventet.

EWII ejer varmepumpen, som vi overvåger digitalt, og påtager os ansvaret for driften og den løbende vedligeholdelse. På den måde minimerer vi nedetiden på anlægget og sikrer en høj leveringssikkerhed.

Vi påtager os derfor også risikoen og udgiften, hvis varmepumpen har en lavere virkningsgrad og ydeevne end forventet.

Opdag hvordan varmepumpen fungerer

Udnyt lav elafgift til opvarmning

Momsregistrerede virksomheder har mulighed for at få refunderet hele afgiften på el til rumvarme og proces med undtagelse af 0,4 øre per kWh. Bruger din virksomhed allerede primært elektricitet til opvarmning, så kan I altså udnytte den lave afgift.

Liberale erhverv kan som udgangspunkt ikke få godtgjort elafgiften af deres elforbrug. Dog er det muligt at få godtgjort elafgiften af den elektricitet, der anvendes til opvarmning af vand, rumvarme og komfortkøling.

Med en varmepumpe vil både momsregistrerede virksomheder og liberale erhverv kunne udnytte den lavere afgift på el. Og med en varmepumpe på abonnement sørger vi for at trække afgiften fra, så du får den billigst mulige varme til din virksomhed.

Værd at vide

Med en varmepumpe på abonnement kan din virksomheds varmeudgifter reduceres med op til 25 %. Derudover nedbringer du dit CO2-udslip og giver din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Hvis du gerne vil have tryghed og sikkerhed omkring varmeomkostningerne i fremtiden, så skal du vælge en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

Alle virksomheder i Danmark med brofast forbindelse kan få installereret en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

En grundregel er, at jo lavere fremløbstemperatur du kan nøjes med for at holde varmen i bygningen, jo bedre økonomi får du på varmepumpen.

Gulvvarme er rigtig god sammen med varmepumper, mens gamle radiatorer kræver høj fremløbstemperatur. Det giver en dårlig virkningsgrad på varmepumpen.

Skal du lave meget varmt brugsvand, skal du også være opmærksom, da det også giver en dårligere virkningsgrad samlet set.

For virksomheder uden for et fjernvarmeområde, vil en varmepumpe på abonnement være en økonomisk, bæredygtig og miljørigtig løsning, hvis du ønsker at reducere din varmeregning og dit nuværende CO2-udslip.

Virksomheder der kan have gavn af løsningen er:

 • Landbrug
 • Erhvervsbygninger (kontor, handel og service, lagerbygning og produktionshal)
 • Skoler og andre offentlige bygninger (daginstitution, plejehjem, børnehave og vuggestue)
 • Boligforeninger og boligblokke

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med varmepumper på abonnement er alle udgifter til drift og vedligehold indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Du kan også selv tegne en fuld service forsikring (tryghedsgaranti) i op til 10 år, så du kender omkostningen til drift og vedligeholdelse på nogle varmepumpemodeller. Du kan vælge at købe en varmepumpe, og selv stå for reparationer og vedligehold.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63