Varmepumpe til erhverv

Møde om skift af varmekilde til en varmepumpe til erhverv. Få en varmepumpe på abonnement og slip for drift, vedligehold og nedetid.
Overvejer du at skifte varmekilde? Skift til varmepumpe på abonnement og nyd godt af de mange fordele.
 • Spar op til 25 % på varmeregningen

 • Grøn og miljøvenlig virksomhedsprofil

 • Lav investering og abonnementspris

En driftssikker og CO2 neutral varmeløsning

En varmepumpe til erhverv er en komplet løsning. Med en varmepumpe på abonnement opnår din virksomhed besparelser på bundlinjen og får en grønnere profil. Derudover slipper du for uforudsete udgifter med en fast abonnementspris.

Grøn profil med varmepumpe til erhverv

En varmepumpe på abonnement er den ideelle løsning, hvis din virksomhed skal leve op til regeringens krav om at mindske CO2-udledningen. Regeringens krav om en grøn omstilling af energiforbruget i både industri og erhvervsliv betyder, at vi på kort sigt skal reducere mængden af drivhusgasser med 70 % i 2030. For at nå det mål, betyder det en udfasning af olie- og gasfyr.

Faktisk kan du reducere din virksomheds CO2-udledning med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver blot, at varmepumpen til din virksomhed er forsynet med el fra vedvarende energikilder som vindmøller eller solceller.

Komplet og driftssikker varmeløsning

Med en varmepumpe til erhverv sørger vi for, at det hele fungerer. Med i abonnementet får du nemlig fast overvågning og service af vores eksperter. Det gør, at du slipper for at bekymre dig om drift, vedligeholdelse, service og nedetid.

Prisen er fast, så du altid har det økonomiske overblik, og du betaler kun for dit forbrug. Vi varetager derfor hele processen, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Se prisen på en varmepumpe på abonnement

Overvejer du et skift til varmepumpe?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning til din virksomhed. Hvis du udfylder nedenstående formular, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

Udfyld nedenstående formular

Skift varmekilde og slip for drift, vedligehold og nedetid

Når du vælger at skifte varmekilde til en varmepumpe på abonnement, installerer vi varmepumpen hos dig og tager ansvaret for, at anlægget kører optimalt året rundt. Du betaler kun for abonnementet og dit forbrug. Det betyder, at vi påtager os risikoen og udgiften, hvis varmepumpen har en lavere virkningsgrad og ydeevne en forventet.

EWII ejer varmepumpen, som vi overvåger digitalt, og påtager os ansvaret for driften og den løbende vedligeholdelse. På den måde minimerer vi nedetiden på anlægget og sikrer en høj leveringssikkerhed.

Vi påtager os derfor også risikoen og udgiften, hvis varmepumpen har en lavere virkningsgrad og ydeevne end forventet.

Læs hvordan en luft til vand varmepumpe fungerer

Prøv vores varmepumpe beregner. Se om du kan spare på dine varmeudgifter ved skift til en energibesparende varmepumpe.

Hvad kan din virksomhed spare?

Det korte svar er, at det afhænger din virksomheds nuværende varmekilde og forbrug. I de fleste tilfælde vil der ikke blot være en økonomisk gevinst, men du vil også reducere virksomhedens CO2-udslip betragteligt.

Er du nysgerrig på at se, hvad din virksomhed kan spare, kan du gå på opdagelse i vores beregner. 

I beregneren får du et estimat på, hvad din virksomheds potentielle besparelse er ved at skifte den nuværende varmekilde til en varmepumpe på abonnement.

 

Prøv vores varmepumpe beregner

Sådan forløber processen

Er du nysgerrig på, hvordan processen med en varmepumpe foregår? Så giver vi dig et overblik - og bare rolig, vi klarer det hele for dig.

 1. Møde

  Vi afdækker jeres behov og laver en beregning ud fra data.
 2. Beregning

  Vi udarbejder et tilbud og gennemgår det med jer.
 3. Workshop

  Vi afholder workshop, hvis estimat godkendes.
 4. Projektet

  Vi står for al koordinering og varetager hele processen.
 5. Service

  Vi servicerer og vedligeholder varmepumpen efter installation.
 6. Drift

  Vi overvåger varmepumpen og sikrer driftsgaranti.

Skift varmekilde og udnyt lav elafgift til opvarmning

Med klimaloven har momsregistrerede virksomheder mulighed for at få refunderet hele afgiften på el til rumvarme og proces med undtagelse af 0,4 øre per kWh. Bruger din virksomhed allerede primært elektricitet til opvarmning, så kan I altså udnytte den lave afgift.

Liberale erhverv kan som udgangspunkt ikke få godtgjort elafgiften af deres elforbrug. Dog er det muligt at få godtgjort elafgiften af den elektricitet, der anvendes til opvarmning af vand, rumvarme og komfortkøling.

Med en varmepumpe vil både momsregistrerede virksomheder og liberale erhverv kunne udnytte den lavere afgift på el. Og med en varmepumpe på abonnement sørger vi for at trække afgiften fra, så du får den billigst mulige varme til din virksomhed.

Da varmepumpen drives af el, udnytter vi også den lavere afgift der er på elektricitet til opvarmning.

Jan Brüggert

Adm. direktør hos NTG Continent

Værd at vide

Med en varmepumpe på abonnement kan din virksomheds varmeudgifter reduceres med op til 25 %. Derudover nedbringer du dit CO2-udslip og giver din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Hvis du gerne vil have tryghed og sikkerhed omkring varmeomkostningerne i fremtiden, så skal du vælge en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alle virksomheder i Danmark med brofast forbindelse kan få installereret en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

En grundregel er, at jo lavere fremløbstemperatur du kan nøjes med for at holde varmen i bygningen, jo bedre økonomi får du på varmepumpen.

Gulvvarme er rigtig god sammen med varmepumper, mens gamle radiatorer kræver høj fremløbstemperatur. Det giver en dårlig virkningsgrad på varmepumpen.

Skal du lave meget varmt brugsvand, skal du også være opmærksom, da det også giver en dårligere virkningsgrad samlet set.

For virksomheder uden for et fjernvarmeområde, vil en varmepumpe på abonnement være en økonomisk, bæredygtig og miljørigtig løsning, hvis du ønsker at reducere din varmeregning og dit nuværende CO2-udslip.

Virksomheder der kan have gavn af løsningen er:

 • Landbrug
 • Erhvervsbygninger (kontor, handel og service, lagerbygning og produktionshal)
 • Skoler og andre offentlige bygninger (daginstitution, plejehjem, børnehave og vuggestue)
 • Boligforeninger og boligblokke

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med varmepumper på abonnement er alle udgifter til drift og vedligehold indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Du kan også selv tegne en fuld service forsikring (tryghedsgaranti) i op til 10 år, så du kender omkostningen til drift og vedligeholdelse på nogle varmepumpemodeller. Du kan vælge at købe en varmepumpe, og selv stå for reparationer og vedligehold.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Myter og fakta om varmepumper

Dit grønne aftryk

Myter og fakta om varmepumper

Det er dyrt, det tager hundrede år at få installeret og de larmer. Myterne om varmepumper står nærmest i kø. Men hvad er sandt og hvad er falsk?