Energikoncern vil tale om kærlighed

PRESSEMEDDELSER • aug 31 2019, 05:23

 

”Vi sikrer livets selvfølgeligheder – kærlighed burde være en af dem.” Sådan lyder sloganet i en ny kampagne fra Trekantområdets energiselskab, EWII.

Og i en branche, der har tradition for at have det bedst med knastørre tal og grafer - og måske indimellem har en tendens til at være lidt snørklet – er det følelsesladede budskab noget, der stikker ud. Det skal det også, lyder det fra firmaets administrerende direktør, Lars Bonderup Bjørn.

”Det ville være skønt, hvis vi kunne tage kærligheden lige så selvfølgeligt som el, vand og varme. Kærlighed er det, det hele handler om. Vi kan – og skal - snakke om bæredygtighed, elregninger, energi-besparelser og alt muligt andet, til vi er grønne i hovedet. Og det er godt nok, for det er det, der får vores dagligdag til at hænge sammen og bringer os fremad. Men nogle gange er det sundt lige at stoppe op og trække vejret,” siger Lars Bonderup Bjørn og uddyber:

”Med kampagnen vil vi sænke skuldrene og sætte fokus på det store billede. Hvad er det, der i virkeligheden er vigtigt her i livet? Og hvad er det, vi tager for givet?”

Kampagnen bliver skudt i gang 1. september, og udover at sprede budskabet om kærlighed i aviser, på busser, på de sociale medier og selvfølgelig på egen hjemmeside, har EWII også udviklet en test, hvor brugere i bedste damebladsstil kan teste, hvad kærlighed er for dem personligt.

Især det tiltag forventer koncernen, at der bliver studset over.

”Vi ved jo godt, det bryder lidt med den traditionelle måde at gøre tingene på. Derfor er vi også rigtig spændte på, hvordan folk reagerer på kampagnen,” siger direktøren.

”Men vi håber selvfølgelig på, at vi får sendt et budskab om hvilke værdier, vi står for hos os, og så håber vi da også, at kampagnen medvirker til, at vi sammen får talt meget mere om livets selvfølgeligheder og om kærligheden,” siger han.

Kampagnen kommer hovedsageligt til at være synlig i Trekantområdet, hvor EWII Koncernen har hovedkvarter, og i Københavnsområdet.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør for EWII Koncernen, på tlf 23 23 71 18.