EWII Consulting skal kortlægge adgang til forsyningsdata

PRESSEMEDDELSER • sep 20 2018, 09:15

EWII Consulting har vundet en opgave hos Energistyrelsen sammen med Transition og Grøn Energi. Opgaven går ud på at kortlægge kommunernes og regionernes adgang til egne forsyningsdata og dermed understøtte Energistyrelsen i arbejdet med at fremme databaseret energiledelse.

Databaseret energiledelse udgør en væsentlig platform i det store potentiale, der er for at fremme energieffektiviseringen og fleksibelt energiforbrug i bygninger.

”Jeg glæder mig over, at vi i et felt med meget stærke konkurrenter har vundet opgaven. Det her er en af EWII Consultings kernekompetencer, og endnu en gang får vi mulighed for at vise, hvad vi kan på en større scene,” siger Kent Christensen, chef for EWII Consulting.

EWII Consulting, Transition og Grøn Energi er allerede i fuld gang med projektet, og en del af undersøgelsen bliver blandt andet at belyse fjernvarmeselskabernes anvendelse af forskellige typer målersystemer til registrering og logning af forbrugsdata, og mulighederne – herunder de økonomiske aspekter – for at styrke kommunernes og regionernes adgang til egne forbrugsdata.