EWII giver nyt holdtøj til 50 klubhold i Trekantområdet

PRESSEMEDDELSER • dec 04 2018, 13:38

Flere gange årligt gør EWII det muligt for lokale klubber og foreninger i Trekantområdet at deltage i lodtrækningen om holdtøj til børn og unge. Sidste gang var i oktober, hvor energiselskabet modtog mere end 700 ansøgninger.

Som et led i EWIIs nye sponsorstrategi støtter Trekantområdets energikoncern de initiativer og tiltag, der giver god energi til børn og unge inden for sport, kultur og øvrige civilsamfund. Et af disse tiltag er blandt andre at klæde lokalområdets børn og unge i sportsklubberne på med nyt ens holdtøj. Og med mere end 700 ansøgninger må efterspørgslen siges at være stor.

Ansøgerne favner meget bredt fra de mere gængse idrætsgrene som fodbold og håndbold til basketball, svømning, gymnastik og triatlon.

”Vi er blevet ganske overvældet over den store interesse for vores nye sponsorkoncept, men de mere end 700 ansøgninger viser, at vores nye sponsorstrategi er helt rigtig. Jeg glæder mig over, at EWII også fremover kan understøtte det store og gode arbejde, der sker ude i foreningerne i Trekantområdet,” siger Bernadette Sparrevohn, marketingschef i EWII.

I denne runde blev 50 klubhold tilgodeset, og fælles for dem alle er glæden ved nyt ens holdtøj.

”At drengene får lov at bære helt nyt spillertøj, giver fornyet spilleglæde og energi blandt håndbolddrengene. For klubben betyder det en økonomisk håndsrækning, da der ikke umiddelbart er midler i håndboldklubben til nyt spillertøj. Derudover giver det klubben mulighed for at være repræsenteret i noget lækkert og nutidigt spillertøj,” siger Lea Celina Rosenfeldt, mor til U10 håndboldspiller i Skibet.

I 2018 har EWII i alt hjulpet 100 forskellige projekter for børn og unge inden for sport, kultur og det øvrige civilsamfund. Næste ansøgningsrunde til holdtøj bliver i foråret 2019, og den annonceres på EWIIs Facebook-profil.

Du kan se den samlede liste over de 50 heldige klubhold her: https://ewii.com/om-ewii/sponsorater/holdtoej/Vindere-af-holdt%C3%B8j