EWII har solgt Midtjysk Køleservice til JF Køleteknik

PRESSEMEDDELSER • maj 14 2018, 13:06

EWII Koncernen overtog i 2010 det fulde ejerskab af Midtjysk Køleservice, der blev optaget som et datterselskab i koncernen. Frasalget sker som et led i den strategiske fokusering af EWII Koncernen.

”Vi er glade for, at der er landet en god aftale med en solid og ordentlig virksomhed, som kan være med til at videreudvikle aktiviteterne i Midtjysk Køleservice,” siger Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i EWII Koncernen.

”Der har været en rigtig god dialog, og vi synes, vi har fundet de helt rette til at overtage aktiviteterne. Og så er det naturligvis ekstra glædeligt, at det er en virksomhed fra Trekantområdet, så arbejdspladserne bliver i lokalområdet,” siger Lars Bonderup Bjørn.

JF Køleteknik har base i Vejle og har mere end 25 års erfaring i kølebranchen, og virksomheden har en meget stærk position i markedet.

”Vi har været igennem en god proces, og vi ser frem til at videreføre og videreudvikle Midtjysk Køleservice med det, vi står for. Og så håber vi på et fortsat godt samarbejde med EWII fremover,” siger Morten Hansen, direktør og indehaver af JF Køleteknik.