EWII og Nuuday indgår ny aftale

PRESSEMEDDELSER • nov 04 2019, 09:30

For fremtiden bliver der mere at vælge imellem, når borgerne i Trekantområdet skal vælge deres tv, streaming og internet.

Fibernetselskabet EWII Fibernet – en del af EWII Koncernen – og Nuuday, der leverer digitale tjenester og favner alle TDC Groups kunderettede brands, har i dag indgået en aftale om at udbyde flere af Nuudays produkter på EWIIs lynhurtige fibernet-forbindelse.

Aftalen åbner op for et større udbud af varer på hylderne, end forbrugerne i Trekantområdet er vant til. Siden 2014 har kunder på EWIIs fibernet haft mulighed for at vælge YouSees produkter, men nu bliver aftalen udvidet med både Hiper og TDC Erhverv. Det kommer til at betyde en opgradering af kundernes internetforbrug, mener Pernille Johannessen, der er direktør for koncernudvikling i EWII Koncernen.

”Nuuday har nogle utroligt gode produkter på hylderne, og når vi tilføjer fiberhastighed til dem, bliver det en fantastisk oplevelse for dem, der bruger det. Vi skal som forbrugere have maksimal valgfrihed til at leve det liv, vi gerne vil og se og streame tv, som vi har lyst til,” siger Pernille Johannessen.

”Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde både lynhurtigt bredbånd fra Hiper og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv på EWIIs veletablerede fiberinfrastruktur. Samtidig håber vi også, at andre energiselskaber ligesom EWII vil åbne op for deres net, så vi sammen kan give danskere et endnu større udvalg, når de skal vælge tv, streaming og internet,” siger Christian Morgan, strategi- og mediedirektør i Nuuday.

Bedre vilkår for Trekantområdets erhvervsliv med aftalen

Den nye aftale giver ikke blot de mange husstande i Trekantområdet flere digitale muligheder. Også Trekantområdets erhvervsliv får endnu bedre vilkår, da de nu også har adgang til TDC Erhvervs stærke løsninger med en fiberforbindelse fra EWII. På den måde kan aftalen være med til at styrke områdets konkurrenceevne.

”Stadig flere virksomheder har i dag brug for at håndtere store datamængder og bruger samtidig it i skyen. De behov får vi nu endnu bedre mulighed for at imødekomme med den større kapacitet og højere hastighed, som EWIIs fibernet giver os. Samtidig får vi også helt overordnet styrket mulighederne for at imødekomme de krav om services, vores kunder efterspørger til at digitalisere deres forretning gennem vores løsninger indenfor kommunikation, netværksdrift og it-sikkerhed,” siger Michael Moyell Juul, koncerndirektør i TDC Erhverv.

”Vi mener, at fiber er fremtiden, og at det kun bliver mere og mere nødvendigt for os allesammen, også på forretningssiden, at vi sikrer en optimal forbindelse i alt, hvad der kan sættes et stik i. Det er det, vi giver erhvervslivet redskaberne til nu,” siger Pernille Johannessen.

EWII og Nuuday begynder nu samarbejdet om at implementere aftalen omkring Hiper og TDC Erhverv, og det forventes, at de første produkter er i handlen i første kvartal af 2020. Allerede nu kan brugere af EWIIs fibernet købe tv og internet fra YouSee.

For yderligere information kontakt venligst:

Pernille Johannessen, direktør for koncernudvikling i EWII koncernen, på tlf 51 15 25 60.

TDC Presse, 70 20 35 10, tdcpresse@tdc.dk.