EWII sponsorerer VM i by-orientering

PRESSEMEDDELSER • jul 01 2019, 10:38

Det bliver let at få hjælp til at finde vej i Trekantområdet i dagene 6-11 juli 2020; For første gang bliver verdensmesterskaberne i by-orientering afholdt i byerne Kolding, Fredericia og Vejle.

EWII har valgt at støtte eventet med et sponsorat for at bidrage til at integrere orienteringsløbet i bybilledet, og hjælpe til at oplevelsen bliver god for både deltagerne, og for lokalsamfundet.

”Det vil få stor betydning for Trekantområdet, at verdensmesterskaberne afholdes her, og det kommer til at være til gavn og glæde for mange i lokalsamfundene. Så det er helt oplagt for os at støtte VM i by-orientering,” siger Bernadette Sparrevohn, marketingschef i EWII Koncernen.

Der forventes at komme 400 løbere og trænere, 2-3000 publikumsløbere, 600 hjælpere og 5000 tilskuere til eventet. De deltagende kommer fra hele verden, men med afsæt i de nordiske lande, Schweiz og Storbritannien, og arrangørerne arbejder stærkt for at få det hele klart:

”Vi har aldrig før løftet så stor en opgave i Trekantområdet. Vi er en stor gruppe frivillige fra de fem lokale klubber, som allerede længe har knoklet med at forberede stævnet. Det er hårdt arbejde og kræver mange frivillige timer, så vi er superglade for sponsoratet fra EWII, fordi det gør det muligt for os at få hjælp til mere komplekse opgaver,” fortæller arrangør og event director Susanne Højholt.

EWIIs støtte kommer fra EWII Puljen, hvor retningslinjerne er, at puljen skal fordeles til ”initiativer, begivenheder, arrangementer, oplevelser eller events, der har en helt særlig betydning bredt set i lokalområdet.”

”Det understøtter vores målsætning om at sponsorater skal give værdi for mange. Så vi er rigtig glade, og vi glæder os allerede meget til at se løbene og heppe på vores favoritter til næste sommer,” siger Bernadette Sparrevohn.

Verdensmesterskaberne, der afgøres i tre discipliner, har en finale i hver af de tre store byer i Trekantområdet. Der bliver samtidig afholdt seks publikumsløb for danske og udenlandske deltagere. Eventet er blevet til i et samarbejde mellem Sport Event Denmark, Trekantområdet Danmark samt de lokale klubber og kommuner, og er et resultat af et øget fokus på sport/events i Trekantområdets kommuner.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Bernadette Sparrevohn, marketingschef i EWII Koncernen, på tlf 3017 1984