EWII Teknik sælger alle kommercielle VVS og fjernvarmeaktiviteter

PRESSEMEDDELSER • jun 29 2018, 08:01

EWII Koncernens datterselskab EWII Teknik har solgt alle de kommercielle aktiviteter indenfor VVS og fjernvarme. Aktiviteterne er solgt til tre forskellige købere. Samlet set bliver 33 medarbejdere fra EWII Teknik overdraget til en ny arbejdsgiver.

Brøndum A/S køber aktiviteterne i det midtjyske område, hvor EWII Teknik har fjernvarmeopgaver i blandt andet Aarhus og Silkeborg. Aftalen betyder, at 12 af EWII Tekniks medarbejdere pr. 1. juli 2018 overdrages til Brøndum A/S.

Munck Forsyningsledninger A/S køber EWII Tekniks aktiviteter indenfor smedearbejde på ledningsnettet til vandforsyningssektoren i Region Syddanmark, og overtager dermed 9 af EWII Tekniks medarbejdere fra 1. juli 2018.

MN Rør- og Totalentreprise A/S køber EWII Tekniks aktiviteter på fjernvarmeledningsnettet i Region Syddanmark og Sjælland pr. 1. august 2018, hvilket betyder at 12 medarbejdere overdrages.

For EWII sker salget af aktiviteterne og overdragelsen af medarbejderne som et led i en fokusering af EWII Tekniks ressourcer og med et ønske om at skærpe den resterende del af forretningen i EWII Teknik.

”Vi vil arbejde fokuseret på at vækste den tilbageværende forretning i EWII Teknik indenfor opmåling, el og belysning samt beslægtede ydelser, og ingen skal være i tvivl om, at vi ønsker at udvikle selskabets kompetencer og forretning,” siger Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i EWII Koncernen og direktør i EWII Teknik A/S.