EWIIs bestyrelsesformand Steen Dahlstrøm træder tilbage

PRESSEMEDDELSER • jul 12 2017, 10:00

Bestyrelsen for EWII tog 13.juni initiativ til at afslutte samarbejdet med den administrerende direktør Knud Steen Larsen. I forlængelse af det har bestyrelsen besluttet at fremrykke det kommende møde i repræsentantskabet til den 15. August, så repræsentantskabet kan blive orienteret om baggrunden og oplæg til justering af strategien for EWII.

Der er en enig bestyrelse bag disse beslutninger. Men jeg har også bemærket, at der er rettet kritik mod min person. Denne kritik skal ikke stå i vejen for det, der er den vigtigste opgave for EWII nu - nemlig at se fremad. Derfor har jeg også besluttet, at det er det rigtige tidspunkt at træde tilbage fra såvel bestyrelse som repræsentantskab. På den måde kan repræsentantskabet i august vælge en ny formand, der kan stå i spidsen for denne proces.

Jeg har været bestyrelsesformand i EWII siden etableringen af TREFOR i 1999. Der har været en stærk udvikling i aktiviteterne, og samtidigt har EWII i dag en af de laveste netpriser på el i Danmark. Jeg er stolt over de resultater EWII har nået, men jeg er som sagt også kommet frem til, at det er det rette tidspunkt, at der kommer nye kræfter til.

Næstformand i bestyrelsen, Carl C. Poulsen, Kolding, er konstitueret formand indtil repræsentantskabsmødet 15. August.

Med venlig hilsen

Steen Dahlstrøm

For yderligere oplysninger træffes Steen Dahlstrøm i dag på tlf. 40 15 18 58