Fakta om aftrædelse som næstformand i Energi Danmarks bestyrelse

PRESSEMEDDELSER • jun 06 2017, 06:24

I en artikel i avisen Danmark søndag den 4. juni fremgår det, at Energi Danmark har bedt Knud Steen Larsen, adm. direktør for EWII Koncernen, om at træde af som næstformand for Energi Danmarks bestyrelse.

Omtalen er ikke korrekt! Beslutningen om at udtræde af Energi Danmarks bestyrelse, og dermed meddelelse om, at Knud Steen Larsen ikke genopstiller som næstformand er helt og holdent truffet af Knud Steen Larsen selv, og beslutningen er taget for et par måneder siden og meldt ud til Energi Danmark bestyrelse på bestyrelsesmødet den 16. maj 2017, og altså inden den negative usande presseomtale blev iværksat af JydskeVestkysten.

"Det er suverænt min egen beslutning, og den er meldt ud rettidigt og efter forskrifterne på førstkommende bestyrelsesmøde i Energi Danmark. Formelt sker en udtræden i forbindelse med en generalforsamling, og denne blev afholdt i fredags, hvor jeg valgte at sætte direktør Chris Dahlerup ind i stedet for mig. Det er helt udramatisk, og det har altså intet at gøre med den negative, usande og faktuelt forkerte presseomtale, der i øjeblikket opleves mod mig," siger Knud Steen Larsen.