Ingen prisstigninger i mere end tre år

PRESSEMEDDELSER • sep 27 2018, 12:04

Forleden kunne EWII Bredbånd glæde nye kunder med gratis fibernet i et halvt år, og nu er der gode nyheder til de eksisterende bredbåndskunder hos EWII – nemlig en prissikring frem til 31. december 2021.

”Vi garanterer alle vores eksisterende kunder, at de i mere end tre år ikke får prisstigninger på det bredbåndsprodukt, de har i dag. Vi sætter pris på loyale og langvarige kundeforhold, og derfor skal vores eksisterende kunder også kunne glæde sig over, at fibernettet bliver en central del af EWIIs nye strategi,” siger Mette Marie Ostenfeld, salgs- og kundedirektør i EWII.

Mange henvendelser
EWII Bredbånd har allerede fået mange henvendelser fra nye kunder i forbindelse med tilbuddet om et halvt års gratis fibernet, der blev meldt ud i sidste uge. Og nu kan EWII også glæde de loyale kunder med et godt budskab i form af denne langvarige prissikring.

EWII har gennem mere end 10 år udrullet fibernet i Kolding, Vejle, Fredericia, Vejen og Middelfart kommuner, og Trekantområdet er i dag et af de steder i Danmark, hvor flest borgere har mulighed for at koble sig på det lynhurtige fibernet, der både er løsningen til nutidens streaming, gaming og kommunikation og samtidig svaret på fremtidens behov for digitalisering, velfærdsteknologi og sikker datakommunikation.

”Vi har et superstærkt produkt i vores fibernet, der både i dag og i fremtiden kan sikre vores kunder høj hastighed, stor sikkerhed og et ubegrænset antal brugere,” lyder det fra Mette Marie Ostenfeld.