Jens Christian Sørensen stopper som økonomidirektør i EWII

PRESSEMEDDELSER • jul 31 2018, 08:01

Efter 11,5 år i EWII og mere end 35 år i dansk elforsyning har økonomidirektør Jens Chr. Sørensen valgt at stoppe i EWII.

”Jens har været så privilegeret at få lov til at medvirke aktivt i nogle af de store begivenheder i dansk elforsyning, herunder opdelingen af Elsam/Eltra, fusionen af de jysk-fynske kraftværker, elliberaliseringen, opkøbet af NESA, sammenlægningen af Elsam og DONG blot for at nævne nogle,” siger Jørn Limann, bestyrelsesformand i EWII.

”Efter en turbulent tid er der nu ro omkring EWII, og den ny selskabsstruktur er endelig bragt på plads ved sommerferien 2018, og jeg har syntes, at tidspunktet derfor er rigtigt til at lade yngre kræfter komme til. En ny økonomidirektør vil således fra starten få mulighed for at være med til at implementere den ny strategi, som skal sættes i søen over de kommende år,” siger Jens Chr. Sørensen.

Jørn Limann har kendt til beslutningen i nogen tid og har hen over sommeren opfordret Jens til at revurdere sin beslutning. Efter moden overvejelse har Jens dog valgt at fastholde sin beslutning.