Kviknet smelter sammen med EWII Bredbånd

PRESSEMEDDELSER • 08-02-2024, 09:00

Koncernen EWII ønsker at samle sine kunder på internetområdet i ét selskab. Derfor forbereder koncernen en fusion af de to selskaber Kviknet og EWII Bredbånd, så kunder i hele landet får ensartede ydelser og døgnåben support.

Bag den strategiske beslutning om at samle de to forretninger Kviknet og EWII Bredbånd under navnet EWII Bredbånd ligger ønsket om at styrke koncernens internetområde med én fælles og koordineret organisation.

”Markedet for internet til private er præget af stor konkurrence. Vi ønsker at fusionere EWII Bredbånd og Kviknet for at styrke EWIIs position som leverandør af kvalitetsprodukter, idet både kunder og organisation kun skal forholde sig til ét brand," siger Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII Koncernen

I forbindelse med fusionen vil alle, der har internet fra Kviknet, i stedet få leveret internet fra EWII Bredbånd. Kunderne bliver automatisk flyttet til EWII Bredbånd, hvor de fortsætter med deres nuværende internetløsning.  

”Vi er rigtig glade for, at vi kan byde kunder fra Kviknet velkommen i EWII Bredbånd. De har længe indgået i EWII Koncernen, og nu bliver det endnu tydeligere, at de er en fuldintegreret del af EWII-familien,” siger Anette Holck.  

Internet i hele landet

EWII Koncernen købte i 2022 bredbåndsselskabet Kviknet, der var hurtig til at etablere sig som internetudbyder på lokale fibernet over hele landet. Siden er også dækningsområdet for EWIIs internet blevet udvidet markant, så det i dag omfatter 2,7 millioner adresser fra det nordligste Jylland til Gedser og fra Vestkysten til Bornholm. I samme område tilbyder EWII medarbejderbredbånd.

”Nu, hvor EWIIs internet er stort set landsdækkende, er en fusion et naturligt skridt. Dermed kan vi samle fokus på ét selskab, og sikre alle kunder den samme gode service. For eksempel får alle vores internetkunder fremover adgang til en døgnåben support,” siger Anette Holck.  

De to selskabers udbud af internetabonnementer til private smelter også sammen fremover. Dermed modtager EWII Bredbånd også de Kviknet-kunder, der får deres internet via et antennestik i boligen. Og coax, som den type bredbåndsløsning kaldes, vil i forbindelse med fusionen også blive lanceret for nye kunder i EWII Bredbånd.    

Efter planen vil fusionen være gennemført i andet kvartal 2024. De berørte kunder bliver løbende informeret, og kunder, der flytter fra Kviknet til EWII, fortsætter med samme hastighed og pris, som de hidtil har haft.   

”Vi glæder os til at byde Kviknets kunder velkomne i EWII, og vores team er klar til at sørge for, at de får en smidig overgang,” siger Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII Koncernen.