MASONIC og EWII indgår samarbejde om esport og bredbånd

PRESSEMEDDELSER • 26-04-2023, 08:00

En af de førende esportsklubber i Jylland og Trekantområdet MASONIC har indgået et samarbejde med EWII om esport, gaming og hurtigt, stabilt fibernet.

Enhver gamer kender værdien af stabilt og hurtigt internet, lige som internetudbydere altid gerne vil være klogere på gamernes behov og forventninger til en god forbindelse. Seriøst esport og en knivskarp fibernetforbindelse går simpelthen hånd i hånd, og det er tankegangen bag det nye samarbejde, som esportsklubben MASONIC har indgået med bredbåndudbyderen EWII.

“Vi er meget glade for, at en koncern som EWII kan se mulighederne i gaming og esport, men særligt også i MASONIC. Det er svært at beskrive, hvor stolte vi i klubben er over at kunne repræsentere EWII, og det som de står for. Vi kommer til at gøre en kæmpe indsats for at samarbejdet kommer til at skabe værdi i klubben, for EWII og lokalt i Trekantområdet,” siger direktør i MASONIC, Andreas Elversøe.

Esportsklubben MASONIC hører hjemme i Fredericia og arbejder fokuseret med både udviklingen af den enkelte spiller og klubbens hold, der spiller i Danmarks største liga, og mest nævneværdigt var på Camp Nou i Barcelona i efteråret for at spille finalerne ved FiRELEAGUE.

Både udviklingen af unge talenter og det lokale tilhørsforhold er vigtige parametre for EWII, der har solide rødder i Trekantområdet.

”I EWII er vi drevet af nysgerrighed, og samtidig er det vigtigt for os at støtte og være aktivt til stede i vores lokalsamfund. MASONIC skaber stor værdi i esportsmiljøet lokalt og nationalt, og det arbejde vil vi gerne bidrage til. Vi glæder os meget til at blive en del af deres univers, siger Casper Brejnbjerg Olsen, afdelingsleder for Product Management og Privatsalg i EWII.  

Samarbejdet betyder, at spillerne i MASONIC kan fokusere 100 procent på at udvikle deres niveau og spil uden at skulle bekymre sig om de udfordringer, der kan være med internetforbindelsen. Derudover styrker aftalen med EWII sammenhængskraften mellem uddannelser, gaming og foreningslivet i Trekantområdet. Her vil MASONIC med arrangementer og forskellige initiativer styrke skolernes og foreningernes muligheder i det digitale univers.