Nu kan Clever-kunder lade på EWIIs 2.000 ladepunkter

PRESSEMEDDELSER • 22-04-2024, 06:53

Clever-kunder har nu mulighed for at lade elbilen ved EWIIs knap 2.000 ladepunkter rundt om i landet - uden merpris.

I februar indgik EWII og Clever en historisk samarbejdsaftale på det danske lademarked, der giver Clever-kunder mulighed for at lade elbilen ved EWIIs nuværende og fremtidige ladepunkter. I dag er aftalen blevet til virkelighed.

Nu har Clever-kunder mulighed for lade elbilen ved EWIIs cirka 2.000 nuværende ladepunkter rundt omkring i landet, præcis som om de var Clevers egne. Og prisen bliver den samme.

”Det er en historisk dag for det danske lademarked. I samarbejde med EWII gør vi det nemmere og mere attraktivt at være elbilist ved at afskaffe unødvendige mellemmænd og roamingplatforme, der pålægger uigennemskuelige gebyrer. Nu kan vores kunder lade bilen ved EWIIs mange ladepunkter landet over, som var de Clevers egne ladestandere. Og prisen forbliver ens – uanset hvilken ladeløsning man har valgt hos Clever,” siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

Hos EWII ser man frem til at byde Clevers kunder velkommen på deres ladenetværk, som forventes at blive udvidet til 4.000 ladepunkter inden udgangen af 2025.

”Vi ønsker, at vores ladenetværk bliver anvendt af flest mulige. Det kan vi blandt andet gøre ved at åbne vores infrastruktur op for andre operatører, som ønsker det. Derfor er vi også glade for, at vi i dag kan byde Clevers mange kunder velkommen til vores knap 2.000 ladepunkter. Vi håber og tror på, at der i fremtiden kommer mange flere af denne type aftaler,” siger Jesper Antoni Nicolaisen, chef for ladeinfrastruktur hos EWII.

FAKTA

  • EWIIs ladenetværk omfatter knap 2.000 ladepunkter
  • EWII forventer at udvide deres ladenetværk til 4.000 ladepunkter inden udgangen af 2025
  • EWIIs ladepunkter bliver synlige i Clevers app, hvor Clevers kunder kan bruge ladepunkterne på samme måde som Clevers egne ladere
  • EWIIs lynladestation ved Københavns Lufthavn er i første omgang ikke en del af aftalen med Clever