Fleksibelt studiejob/deltidsjob som rådgiver til kundeservice

Opslået 14-06-2024

Elsker du at tale med alle typer af kunder? Og synes du, det er spændende at sætte dig ind i komplekse regler? Så bliv en del af et fantastisk rådgiverteam, hvor vi hjælper hinanden, sætter vores kunder først, undersøger kundernes spørgsmål til bunds og er med til at sætte grønne fodspor i vores samfund.
Ansøg nu

Vi elsker vores nysgerrige kunder
Det er vigtigt for os, at vores nye kunderådgiver holder af hurtigt og sikkert at kunne hjælpe vores kunder med både skriftlige og telefoniske henvendelser. I jobbet vil du stifte bekendtskab med både fibernet- og energimarkedet. Vores kunder spørger fx til priser, flytninger og regler på forsyningsmarkedet. Vi får mange henvendelser fra vores nysgerrige kunder, så i perioder vil tempoet være højt og henvendelserne mange, men vi tøver ikke og går ikke ned på kvaliteten eller vores gode humør.

Godt ombord fra start
Som kunderådgiver i EWII hjælper du vores kunder gennem vejledning om deres fiberforbindelse, og ved at besvare deres spørgsmål til deres regning, produkter og regler på forsyningsmarkedet. Derfor har du brug for viden om EWIIs forskellige produkter, markedsvilkår, regler og kundeprocesser. Dine hjælpsomme kolleger sørger for, at du bliver klædt på til at kunne varetage dine egne opgaver og kommer godt ind i jobbet fra start.

Din oplæringsperiode vil være ca. 10 intensive dage i tidsrummet kl. 08:30 – 16:00

Når du er fuldt oplært vil du indgå i vores Aften- og Weekendhold. Din arbejdstid vil være i tidsrummet mellem kl. 15:45-20:00 på hverdage. I weekender og på helligdage er arbejdstiden mellem kl. 10:00-16:00.

Karrieremuligheder
Der kan være mange veje til jobbet som rådgiver i Kundeservice, og vi tilbyder også gode udviklingsmuligheder i jobbet. Fakta er, at mange af vores dygtige kunderådgivere kommer videre til andre afdelinger internt i EWII. I løbet af de seneste 2,5 år har vi sendt 12 dygtige og søde kolleger fra Kundeservice videre til andre interne afdelinger.

”I kundeservice har jeg oplevet i den grad at få udviklet mine kommunikationsevner og føle mig udfordret på en helt anden måde. Man lærer at forstå mennesker og håndtere konflikter, hvilket jeg har fundet brugbart i mange andre aspekter af min dagligdag. Jeg er enormt glad for, at jobbet er så fleksibelt og med masser af timer at hente. Jeg glæder mig altid til at komme på arbejde og få et lille afbræk fra resten af min dag, fortæller Laura.

Hør om hverdagen i kundeservice her

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 700 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.
Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.
I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Det tilbyder vi
Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum - du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Skal jobbet være dit?   
Er du i gang med en uddannelse, eller har du bare lyst til at arbejde mindre end fuldtid, så kan du være vores nye kollega i Kundeservice. Der kan være mange veje til jobbet, og hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Sebastian Petersen, på telefon 30 90 49 01. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.

Kontakt
  • Sebastian Petersen
  • Afdelingsleder- Kundeservice
  • 30904901
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Kundeservice, Energi og reception

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.