Uopfordret - Kundefokuseret personale

Opslået 22-09-2023

Var jobbet du ledte efter ikke ledigt? Læg dit CV op her, og vi kan kontakte dig, hvis vi får en stilling ledig, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer.
Ansøg nu

Er du på udkig efter et job i Danmarks bedste kundeservice - så læg dit CV op her

I EWIIs kundeservice er vi ægte, nærværende mennesker med et højt serviceniveau. Vi står gerne på hovedet for, at vores kunder får en oplevelse af, at vi er fagligt stærke inden for netop energi og fiberbredbånd. Kunden skal have en ubesværet hverdag med el, vand, varme og fiber - og det sørger vi for.

Hos os er karrieremulighederne mange - du kan udforske vores karrieresider her.

Kontakt
  • Jacob Peter Hansen
  • Afdelingsleder
  • 2688 3359
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • EWII

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.