Uopfordret - Økonomi og Afregning

Opslået 11-05-2023

Var jobbet du ledte efter ikke ledigt? Læg dit CV op her, og vi kan kontakte dig, hvis vi får en stilling ledig, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer.
Ansøg nu

Er du på udkig efter et job inden for Økonomi og Afregning - så læg dit CV op her

Hos EWII kan du arbejde med flere forskellige områder inden for de økonomiske discipliner. Lige fra den daglige økonomiopfølgning, den løbende budgetproces til faktisk afregning af vores kunders forbrug af el, vand og varme.

Vi har en uformel omgangstone, et højt fagligt niveau og gode udviklingsmuligheder.

Du kan bl.a. få job som Finance Business Partner, BI-specialist, Afregningscontroller, Applikationsspecialist og Product Owner. 

Hos os er karrieremulighederne mange - du kan udforske vores karrieresider her.

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Uopfordret ansøgninger (emnebanker), Kokbjerg 30, 6000 Kolding

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.