Uopfordret - Trading and Portfolio Management

Opslået 11-05-2023

Var jobbet du ledte efter ikke ledigt? Læg dit CV op her, og vi kan kontakte dig, hvis vi får en stilling ledig, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer.
Ansøg nu

Er du på udkig efter et job indenfor Trading and Portfolio Management - så læg dit CV op her

Hos EWII får du mulighed for at arbejde både med Trading samt Portfolio Management.

I Trading har vi store ambitioner og udvikler hele tiden vores tradingforretning. Vi handler og afdækker positionsrisiko inden for el, gas og elcert. Som Trader i EWII har dit team din ryg, når du handler i forskellige markeder både nationalt og internationalt. Det gælder når det går godt, og når det går skidt - for det gør det i vores forretning.


I Portfolio Management arbejder vi med den kundevendte del af børs-universet og trækker tråde til rigtig mange afdelinger internt i EWII. Vi agerer bindeled mellem salgs- og produktionsafdelingerne og energibørserne, og derigennem påtager de markedsrisici, der opstår i forbindelse med at være el leverandør og el producent. Vi løfter spændende opgaver som f.eks. prisberegning, forbrugs- og produktionsanalyser, handel med grønne certifikater og risikoafdækning af porteføljer. 

Hos os er karrieremulighederne mange - du kan udforske vores karrieresider her.

Kontakt
Ansøgningsfrist
  • Hurtigst muligt
Hvor
  • Uopfordret ansøgninger (emnebanker), Kokbjerg 30, 6000 Kolding

Attraktiv arbejdsplads, meningsfuldt arbejde og rummelig kultur

EWII støtter op om FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og det er vores ambition at drive en attraktiv forretning i tråd med verdensmålene.

Det er samtidig vores ambition at medvirke til bæredygtighed på de områder, hvor vi har både viden og kapacitet til at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverden.

Vores strategi Forretning med holdning rummer ambitioner om at være blandt de allerbedste på forsynings- og leveringssikkerhed indenfor el, vand, varme, og fiber. Derfor arbejder vi aktivt med fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.