Grøn omstilling betaler sig

I podcastens 7. afsnit møder radioværten Julie Bundgaard direktør Oliver Wolgast. Han fortæller om "point-of-no-return" for den grønne omstilling. Hør hvad det handler om.
Oliver ved Harteværket. Oliver fortæller i podcasten Jagten på nysgerrigheden om den grønne omstilling.

Jagten på nysgerrigheden - podcast afsnit 7

Det springende punkt er ved at være der, siger Oliver Wolgast, der er direktør for Renewables, Trading and Consulting hos EWII.

Nu kan grøn strøm betale sig, og det er afgørende for, at den grønne omstilling lykkes, mener han.

”Vi har nået et point of no return med den grønne omstilling i energi. Vi er forpligtet til at tænke længere frem, end den næste kontrakt. Vi er nødt til, med kommercielle briller, at se længere frem”, siger Oliver Wolgast.

Kom med rundt om energi-børserne og forstå, hvordan man handler med strøm i Danmark og Europa.

Hør insider-historien om, hvordan grøn energi gik fra at være noget, som branchen så som spændende eksperimenter på sidelinjen, til at være den dominerende dagsorden. For grøn energi batter faktisk noget, fortæller Oliver Wolgast.

Grøn energi er blevet energi for de voksne, som Oliver Wolgast kalder det.

Lyt med her - eller der hvor du normalt lytter til podcasts:

 

Podcast

Lyt med i podcasten

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.