Markedsinfo

Hvordan produceres elektricitet i Danmark? Bliv klogere på elproduktion i Danmark.
Hos EWII følger vi elmarkedet tæt, og vi ønsker at tilbyde vores kunder information og viden om markedet.
  • Nyt om elmarkedet

  • Anbefalinger

  • Mail hver anden uge

Tilmeld dig markedskommentaren

Som kunde hos EWII kan du modtage vores markedskommentar, hvor vi giver dig information om det seneste på elmarkedet samt de bagvedliggende faktorer, som påvirker elpriserne.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part, og du kan til enhver tid afmelde dig denne service. Du modtager en markedskommentar hver anden uge.
 

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig vores markedskommentar ved at logge ind på selvbetjeningen. Når du er logget på selvbetjeningen, klikker på du på:
  1. Din profil
  2. Dine tilmeldinger
  3. Slå Markedskommentar til, kryds af i at du giver samtykke og opdatér

Vores indsigter i energimarkedet giver dig værdifuld viden, så du kan træffe de rigtige beslutninger - både på den korte og den lange bane.

I markedskommentaren stiller vi skarpt på elmarkedets udvikling i den seneste uge, og vi kommer med anbefalinger til fremtidig afdækning af dit elforbrug. Vi dykker ned i elmarkedet og analyserer aktuelle emner, der har en påvirkning på energimarkedet. Er der udsigt til, at elpriserne falder? Eller ser vi en tendens til, at elpriserne stiger?

Du får grundige analyser og indsigt fra vores dedikerede specialister. Du modtager en mail hver anden uge direkte i din indbakke.