Har din virksomhed styr på jeres CO2?

Har du styr på din virksomheds CO2 regnskab?
Ved du hvor meget CO2 din virksomhed udleder? Du kan med fordel udarbejde et CO2 regnskab.
  • Grøn profil

  • Energioptimering

  • Bedre bundlinje

Vejen til dit CO2 regnskab

Et CO2 regnskab er et skridt i retningen mod en klimastrategi for din virksomhed. Og det kan danne grundlaget for både et kort- og langsigtet reduktionsmål. Med et CO2 regnskab kan din virksomhed opnå økonomiske besparelser gennem energioptimering og effektivisering. Desuden bidrager det til at styrke din virksomheds omdømme som en social og miljøbevidst organisation.

Et CO2 regnskab indeholder en oversigt over virksomhedens væsentlige CO2 udledninger og en redegørelse fra virksomhedens ledelse. Virksomheder, der har valgt at fremlægge et CO2 regnskab, offentliggør ofte oplysninger som virksomhedens CO2 udledninger én gang årligt.

Vi tilbyder at udarbejde CO2 regnskaber for private og offentlige virksomheder. Vi kigger på alle aktiviteter der udleder CO2 f.eks. energikilder, el, brændsel, varme, transport, produktionsprocesser, affald, spildevand, indirekte udledninger mv.

Vi analyserer de processer i virksomheden, som bidrager til Co2 udledning og kommer med konkrete forbedringsforslag. I sidste ende skaber det værdi for både miljøet, bundlinjen og din virksomheds profil.

Noget for din virksomhed?

Ønsker du at høre mere om CO2 regnskab, så kan du ringe til os på 73 63 30 70 eller klikke på "Ring mig op" nedenfor. Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Beregn din virksomheds CO2 udledning

Med CO2-beregneren får du et indblik i, hvor meget drivhusgas din virksomhed udleder

DI og Erhvervsstyrelsen under Økonomi- og Erhvervsministeriet har udarbejdet Klimakompasset til online beregning af virksomheders udledning af bl.a. CO2.

Med Klimakompasset har du mulighed for at:

  • Få overblik over din virksomheds udledning af drivhusgasser. Du får blandt andet et indblik i, hvor stor din klimabelastning er, og hvordan den fordeler sig på de forskellige aktiviteter i virksomheden
  • Udarbejde en overordnet opgørelse af din virksomheds klimabelastning som input til din virksomheds årlige klimaregnskab
  • Identificere og beregne klimaeffekten af forskellige tiltag. Du kan f.eks. beregne tiltag i forbindelse med ændringer i brugen af transport, reduceret energiforbrug eller indkøb af genanvendte materialer frem for ikke-genanvendte materialer mm.

 

Prøv beregner

Varmepumpe på abonnement til erhverv

Produkt

Varmepumpe på abonnement til erhverv

Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed en driftssikker og CO2-neutral varmeløsning. Du sparer op til 25 % på varmeregningen og slipper for drift, vedligehold og nedetid.

Rådgivning erhverv

Produkt

Spar på energien i din virksomhed

Få hjælp til at søge tilskud til energibesparelser

Sundt indeklima i virksomheder

Energioptimering

Hvor stor betydning har et sundt indeklima?

Et sundt indeklima i din virksomhed har afgørende betydning for god trivsel.