Dine fordele som kunde hos EWII

Kender du egentlig alle de fordele, du har som kunde hos EWII? Hvis ikke, så har vi samlet dem i et overblik til dig.
Rådgivning erhverv

Følg dit energiforbrug

Som kunde kan du på EWIIs selvbetjening følge din virksomheds forbrug på el, vand eller varme. Og du kan sammenligne dit forbrug med forrige perioder. 

Derudover har du nem adgang til at se alle aftaler, ændre betalingsoplysninger, (gen)finde fakturaer, skifte produkter og meget mere. Du kan også give flere kollegaer adgang til selvbetjeningen.

Selvbetjeningen giver dig altså et godt overblik og er tilgængelig for dig, lige når det passer dig - den er nemlig altid åben. 

Se flere fordele med din nye selvbetjening

Læs om fordelene ved at få el til erhverv hos EWII

Dedikeret erhvervsteam

I vores Erhvervsservice har vi et dedikeret team, der gør det nemmere og hurtigere for din virksomhed at komme i kontakt med os. 

Her sidder der medarbejdere, som kender din virksomheds aftaler, og derfor nemmere og hurtigere kan forstå og hjælpe dig, når du har behov for det.  

Som stor erhvervskunde (forbrug over 50.000 kWh om året) har du en direkte kontakt via telefon og mail til vores Erhvervsservice. Det sikrer, at du hurtigt kommer igennem til den rette medarbejdere, der kan hjælpe dig videre, uden at du skal transporteres igennem flere omstillinger. 

Hvis dit elforbrug er under 50.000 kWh, kan du selvfølgelig også få hjælp. Vores kundeservice sidder altid klar med hjælp og rådgivning - også hvis du er i tvivl, om du har den rette elaftale.

Dét kan vores Erhvervsservice hjælpe dig med

 

 

 

 

Følg elprisen time for time. Så får din virksomhed et indblik i, hvornår strømmen er billigst, hvis I har en variabel elaftale. Se elprisen lige nu her

Prisovervågning

Elmarkedet er præget af store prisudsving, hvor den bedste timing for indkøb af el kan være svær at ramme.

Det vil vi gerne hjælpe dig som kunde med ved at være din proaktive sparringspartner.

Når du har en aftale om prisovervågning, så sørger vi for at kontakte dig, når elprisen rammer et aftalt prisniveau. Du kan derfor trygt passe din forretning, uden at du behøver at følge dagligt med i elmarkedet. 

Vi tilbyder prisovervågning for vores elkunder, der har et årligt forbrug på over 50.000 kWh.

Se mere om prisovervågning

Vindmølle på mark. Hos EWII tilbyder vi også grøn byggestrøm - 100 % certificeret fra vedvarende energikilder.

Tilkøb strøm fra vindmøller

Som elkunde kan du tilkøbe et vindstrøm-certifikat til din allerede grønne elaftale fra EWII.

Med det certifikat får du en garanti for, at den mængde strøm, du bruger på et år, bliver reserveret og produceret udelukkende af vindmøller. 

På den måde bidrager du til den grønne omstilling, samtidigt med at du signalerer over for dine samarbejdspartnere og egne medarbejdere, at din virksomhed går aktivt ind for at sikre en bæredygtig fremtid. 

Vindstrøm-certifikat

 

 

Solcelle- og vindmølleanlæg

Reducér dine energiomkostninger med en PPA aftale

Som kunde hos EWII kan din virksomhed få en PPA aftale, der kan give din virksomhed lavere energiomkostninger.

En PPA aftale er en elhandelaftale mellem en elproducent, der sælger grøn strøm fra vedvarende energikilder, og en køber, der aftager den grønne strøm. 

Når din virksomhed køber strøm fra vedvarende energikilder, kan du reducere jeres CO2-udledning, mindske jeres afhængighed af fossilt brændsel og styrke virksomhedens grønne profil. 

Se, hvad du kan opnå med en PPA aftale

Egen personlige rådgiver

Som større erhvervskunde hos EWII har du mulighed for at få en personlig rådgiver i vores Erhvervssalg.

Når du har brug for råd eller sparring, kan du kontakte din rådgiver, som kender din virksomheds behov og aftaler. Du kan komme direkte i kontakt med din rådgiver over telefon eller mail, så du slipper for at skulle igennem en række omstillinger først.

Hos os skal det nemlig være nemt at være erhvervskunde.

Du betaler ikke forud 

Energikrisen og høj inflation har gjort ondt på mange danske virksomheder. Derfor er det ikke fair, at din virksomhed skal betale forud for flere måneders strømforbrug. 

Det gør du heller ikke hos EWII.

Her betaler du som virksomhed nemlig kun for dit faktiske forbrug - altså først når du har brugt strømmen. Vi fakturerer bagud, så du betaler for dit forbrug for den foregående måned. Det vil sige, at vi ikke skal "låne" din virksomheds penge - det, synes vi, er mest fair. 

Få overblik over elregning og betaling

To personer taler om kortlægning af energiafgift og afregningsgodkendt bimåler til el. Godtgørelse elafgift - se hvor mange afgifter på el der godtgøres.

Hold dig opdateret

Vi holder din virksomhed opdateret med ny viden inden for elmarkedet, gode råd til hvordan du styrker din virksomheds grønne profil og serverer spændende cases fra andre virksomheder. 

Følg EWII på sociale medier og læs vores erhvervsnyt.

Modtager du ikke vores erhvervsnyt, kan du tilmelde dig EWIIs nyhedsbrev og EWIIs markedskommentarer

 

Viden om el

Det nordiske elmarked fra 2023 til 2025

Forventningen til, hvordan elpriserne udvikler sig i fremtiden, er afgørende for elmarkedet og investeringer i energisektoren. Vi har samlet et overblik over de elementer, som kommer til at påvirke elmarkedet i Norden fra 2023 og frem til 2025.