Grøn profil - en klar fordel

Hvorfor er det en fordel for virksomheder at have en grøn profil?
Hvorfor er det en fordel for virksomheder at have en grøn profil? Det er et spørgsmål, som stadig flere virksomheder stiller sig selv i dagens samfund, hvor der er fokus på bæredygtighed og miljøansvar.
 • Grøn elaftale styrker brandet

 • Stabile priser med grøn elaftale

 • Grøn elaftale skærer omkostninger

Hvis din virksomhed ønsker at tage ansvar for jeres miljømæssige påvirkning og arbejde mod en mere bæredygtig fremtid, kan en grøn elaftale være det rigtige skridt at tage. Så hvorfor vente? Tag det første skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

En grøn elaftale kan være en fordel på flere fronter, herunder image og branding, lovgivningskrav, stabile priser, reduktion af omkostninger og bæredygtighed. Lad os tage et nærmere kig på, hvordan en grøn elaftale kan hjælpe din virksomhed.

En grøn profil fanger forbrugerne

I dagens samfund er der øget fokus på virksomheders miljøansvar og bæredygtighed. Forbrugerne ønsker i højere grad at støtte virksomheder, der tager miljøet alvorligt og arbejder aktivt for at reducere deres CO2-aftryk. En grøn elaftale er din garanti til offentligheden om, at din virksomhed tager ansvar for jeres miljømæssige påvirkning og er engageret i at reducere jeres CO2-aftryk. Det kan med andre ord styrke din virksomheds image fordi det øger kundernes og offentlighedens opfattelse og tillid af din virksomhed.

Hos EWII har vi to grønne elaftaler til erhverv: Grøn Prisloft og Grøn Timepris

Fordele ved overvågning af elpriser

Show it – don’t tell it

Et gammelt ordsprog siger ”show it – don’t tell it” – altså ”vis det – i stedet for blot at fortælle det”. Og i Danmark er der indført lovgivning, der pålægger virksomheder at reducere deres CO2-udledning. Det kan være i form af afgifter, kvoteordninger eller andre reguleringsmekanismer. Med en grøn elaftale er din virksomhed tættere på at opfylde kravene og undgå bøder eller andre sanktioner. Derudover kan den grønne elaftale være med til, at du viser det – i stedet for at fortælle det. Du viser myndigheder, at din virksomhed tager jeres miljøansvar alvorligt og aktivt arbejder for at reducere jeres CO2-udledning.

Få tips til at reducere dit CO2-aftryk

Skær omkostningerne og øg effektiviteten

En del af løsningen på at hjælpe din virksomhed med at reducere jeres omkostninger er, at se på grønne investeringer i egenproduktion og samtidig undersøge om din virksomhed også kan opnå besparelser på grund af en øget energieffektivitet. Investeringer i energieffektive teknologier og løsninger, der kan reducere virksomhedens samlede elforbrug, har en vedvarende effekt på reduktion i jeres omkostninger.

Kom i mål med ESG

Endelig kan en grøn elaftale hjælpe din virksomhed med at opnå jeres mål for bæredygtighed og ESG (Environmental Social Governance). I kan bruge en grøn elaftale til at signalere jeres engagement i at reducere jeres miljøpåvirkning og arbejde mod en mere bæredygtig fremtid. Det er vigtigt for at tiltrække investorer og medarbejdere, der er opmærksomme på virksomheders ESG-indsats.

Læs mere om grøn strøm

Fordele ved at købe el hos EWII

Hos os er din virksomhed altid sikret:

 1. Gode elpriser

  Vi giver et overblik over elpriserne og en kvalificeret anbefaling til din virksomhed.
 2. Erfarne konsulenter

  Vi rådgiver om valg af el og forbrug ud fra vores mange års erfaring om elmarkedet.
 3. Nemt overblik

  På Selvbetjeningen har du altid et nemt overblik over elforbrug og elregninger.
 4. Stabil leverandør

  EWII er en stabil elleverandør med mere end 150 års erfaring i energibranchen.
Se vores elaftaler

Case

Grøn profil til Kolding Havn

Ved at tilkøbe vindstrøm til deres elaftale støtter Kolding Havn op om den grønne omstilling og styrker deres grønne profil.