Energi fra sol og vind

Vindmøller og himmel. Hvad er grøn strøm - det kan være strøm fra vindmøller.
Hos EWII producerer vi strøm på egne vindmøller og investerer i vedvarende energi.

Investering i vedvarende energiproduktion

Under selskabet EWII Production, producerer vi energi fra vedvarende kilder som eksempelvis vind og sol. Vi ejer vindmølleparker i Danmark, Sverige og Tyskland.

Vi forpligter os til at udvide vores portefølje af vind og sol-aktiver på tværs af det nordiske og europæiske marked.

Vores in-house asset management team samarbejder tæt med service providere om at forbedre rådigheden og levetiden af vores assets og udvikle innovative koncepter inden for service, overvågning og vedligeholdelse.

Markederne for at investere i vedvarende energikilder er under konstant forandring. Derfor er vores team af dedikerede analytikere og tradere, som assisterer vores investeringsteam med at udarbejde prognoser, markedsanalyser og hedging-strategier, en vigtig del af vores forretning som skal minimere risici og optimere indtjening.

Vores fokus

EWII Production blev grundlagt i 2007 som et investeringsselskab med fokus på vindenergi. Vi forpligter os til at udvide vores portefølje af vedvarende energikilder.

 1. 100 % vedvarende

  Investeringer i 100 % vedvarende energikilder
 2. Nye sites

  Investeringer i nye og eksisterende sites
 3. Aktiver

  Asset management og operationel diagnostik
 4. Drift og overvågning

  Drift og overvågning af egne aktiver
Vindmølle på en mark

EWII Production i tal

 • Vindmøller: 53 WTG
 • Kapacitet: 112 MW
 • Produktion: 272 GWh
 • Sites: 15 sites i Danmark, Sverige og Tyskland
 • Leverandører: Vestas, Siemens, Energon og Senvion

Vores egen trading-afdeling og asset management team giver os en konkurrencemæssig fordel, når det handler om langsigtede investeringer i vedvarende energikilder.

Optimering af driften

Vores grønne strømproduktion overvåges dagligt for at sikre den bedst mulige oppetid. Og ved hjælp af data fra vores overvågning er vi i stand til at optimere både output og aktivernes levetid.

Vi er aktivt engagerede i research-projekter med forskellige stakeholdere. Her indgår vi i et kontinuerligt arbejde efter at forbedre vindmøllernes output ved hjælp af den seneste viden på området.

Udvidelse af porteføljen

Vi er forpligtet til at udvide produktionskapaciteten i mange år fremadrettet.

Vores strategi har både fokus på vækst og risikospredning. Vi har specifikke vækstmål, som ses i vores forretningssstrategi og har evnen til at investerer i forskellige teknologier og markeder.

Rådgivning erhverv

Forretningsudvikling

Vi identificerer og udvikler konstant nye forretningsmuligheder. Vi koordinerer, forhandler og udvikler nye investeringsideer, for at sikre vores effektivitet inden for nye udviklingsprojekter inden for vind og sol-energisektoren.

En stærk udvidelse til nye markeder bliver en hjørnesten for vores vækst. Og et af vores primære mål frem mod 2025, bliver at investere kapital i innovative projekter inden for vedvarende energi.