Vi skal tænke ander­ledes om strøm

I podcasten "Jagten på nysgerrighedens" 5. afsnit møder vi direktør Mette Daugård, som fortæller om at vi måske sidder lidt fast i gamle holdninger om vores energiforbrug.
Podcast - Jagten på nysgerrigheden. Vi skal tænke anderledes, når vi bruger strømmen med Mette Daugård.

Jagten på nysgerrigheden - podcast afsnit 5

Måske sidder vi fast i nogle opfattelser af vores energiforbrug, der stammer helt tilbage fra energikrisen i 70’erne.

Direktør for forretningsudvikling Mette Daugård Larsen bruger sin tid på at finde nye og bedre måder at løse morgendagens udfordringer på - uanset om det handler om strøm, vand, varme, internet eller fremtidens energi. Vi bruger det uden at tænke over det.

Vi åbner for hanen, varmen og sætter stikket i og forventer blot, at det virker. Mette Daugård Larsen mener, at vi ved at gøre forbrugerne mere bevidste om deres eget forbrug sikrer, at vi i fremtiden bruger energien, når den er grønnest - og med god samvittighed kan leve ansvarligt, og stadig nyde hverdagen og livet.

 

Lyt med her - eller der hvor du normalt lytter til podcasts:

Podcast

Lyt med i podcasten

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.