Bestil fibernet og slip spændingerne

Mand sidder ved skrivebord med pc i online møde. Bestil fibernet fra EWII med 100 % tilfredshedsgaranti og døgnåben support.
Livet er ofte fuld af spændinger. Med lynhurtigt fibernet fra EWII, kan du sænke skuldrene og slappe helt. Bestil fibernet fra EWII med 100 % tilfredshedsgaranti og døgnåben teknisk support.
  • Danmarks mest populære internet

  • Gratis oprettelse og installation

  • Ingen binding

Se, om du kan få internet fra EWII

Bestil fibernet fra EWII og slap helt af med vores 100 % tilfredshedsgaranti

Internet via fibernet er Danmarks mest populære internetteknologi målt på antal abonnenter og det forstår vi godt. Fibernet giver dig det hurtigste og mest stabile internet og fibernet er det bedste internet til store datamængder.

Så hvis du streamer eller gamer meget, sender store datafiler fra hjemmekontoret eller bare ikke gider at vente, er fibernet helt klart det rigtige internet for dig.

Hos EWII følger der en 100 % tilfredshedsgaranti med dit fibernet. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit internet via fibernet indenfor de første 30 dage, refunderer vi dig første måneds abonnement. 

Med fibernet fra EWII kan du også glæde dig til gratis oprettelse og installation, ingen binding, døgnåben teknisk support, månedlig betaling, gebyrfrie betalingsmuligheder og 20 % rabat på streaming tv-pakker fra Allente.

Populær wifi-router følger med

Der følger altid en stabil wifi-router med, når du bestiller fibernet hos EWII. Uanset hvilken hastighed, du vælger på dit fibernet internet, får du en af de populære Icotera routere med i dit fibernetabonnement.

Standard wifi - til de mindre boliger

På de lavere hastigheder får du Icotera i4850 routeren med. Den sikrer dig et stabilt wifi-signal og har en fin rækkevidde i mindre boliger. Har du behov for større rækkevidde, kan du opgradere til Premium Wifi for 39,- pr. måned.

Premium Wifi 6 - til mange m2 eller boliger i flere etager

På de højere hastigheder får du Icotera i4882 routeren med. Den leverer et stærkt og stabilt trådløst signal - også selvom du har mange m2 eller bor i nybyg med meget isolerede vægge.

Drenge ser ipad under dyne

Du kan være helt tryg ved at surfe online

Når du bestiller internet fra EWII, får du en prisvindende, digital sikkerhedspakke med i dit internetabonnement. Så kan hele familien færdes trygt på internettet. 

Sikkerhedspakken indeholder blandt andet:

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Godt at vide inden du bestiller

Du kan vælge selv at opsige dit internetabonnement hos din nuværende udbyder eller vi kan opsige det for dig.

Det er oftest lettest og hurtigst for dig selv at opsige hos din nuværende udbyder.

Hvis du ønsker, at vi skal opsige for dig, skal du udfylde en fuldmagt, der giver os lov til at opsige abonnementet for dig.

Hent fuldmagt til skift af internetudbyder

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal vi have fiberkablerne trukket fra vejen og ind til din husmur. Til sidst skal fiberboksen installeres. Det er gratis og klares nemt og hurtigt.

Gratis tilslutning og installation forudsætter etablering på maksimalt 30 meter til nærmeste husmur og at der ikke tidligere har været installeret en fiberboks i din bolig.

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af vores leverandører tre gange i alt. De første to gange behøver du ikke at være hjemme, da entreprenøren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand, som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde. Men uanset hvad reetablerer vi din grund, inden vi kører. Så det ser ud, som da vi kom.

Ja det kan du - og du får endda 20 % rabat hver måned.

Via et samarbejde med den nordiske distributør Allente, kan du få streaming tv-pakker med både tv-kanaler og streamingtjenester.

Og det bedste af det hele er at du får 20 % rabat på tv-pakkerne - hver måned, når du samtidig er el- eller internetkunde hos EWII.

Tjek streaming tv-pakkerne

 

Ønsker du hjælp til din bestilling?

Ring til os på 70 55 55 55 eller bliv ringet op

Hvad er fibernet?

Fibernet er kort fortalt internet leveret med lysets hastighed. Fibernettet er bygget op af lyslederkabler. En lysleder består af tyndt glas, der har en tykkelse som et menneskehår. Lyslederne fungerer som lyslederkabler, der leverer data via optisk fiber. Det betyder, at et lyslederkabel transporterer signalet via lys. Opbygningen af kablet gør altså, at fibernettet kan transportere data med lysets hastighed.

Hvordan virker fibernet internet?

For at du kan få fibernet internet, skal der monteres en fiberboks i hver ende af et lyslederkabel. I den ene ende af kablet sidder hovedstationen. Hovedstationen omdanner signaler til lys og transporterer data til en fiberboks i din bolig, som gør præcist det samme, når du sender data den modsatte vej.

Fordele ved internet via fibernet

En af fibernettets mange fordele er symmetriske up- og downloadhastigheder. Når du vælger 1000 Mbit fibernet, får du ikke bare 1000 Mbit, men 1000/1000 Mbit. Det betyder, at fibernet er lige hurtig om at sende data, som til at modtage data. Det er fx vigtigt for at dit game ikke lagger.

Din digitale hverdag

Fordele med EWII som internetudbyder

Det er fristende kun at fokusere på pris og hastighed, når du skal vælge internetudbyder. Men det kan godt betale sig at gå et spadestik dybere.