Er EWII den bedste internetudbyder for mig?

Det kan føles lidt som en jungle at finde det bedste internet til netop dit behov. Og hvordan ved du egentlig, hvilken internetudbyder skal jeg vælge. Vi dykker ned i, hvorfor EWII godt kan være den bedste internetudbyder for dig.

Hvordan vælger jeg det bedste internet?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken internetudbyder skal jeg vælge, for hvad er det bedste internet? Det bedste internet er det, der matcher dit behov til den bedst mulige pris.

Dit behov for internet kan være meget forskelligt fra naboen og varierer alt efter hvor mange mennesker I er i din husstand og hvad I ønsker at bruge internettet til.

Selvom det er fristende kun at kigge på pris og hastighed, når du skal vælge internetudbyder, er det en god idé også at vurdere hvem der er den bedste internetudbyder på andre parametre.

Det bedste internet i (næsten) hele Danmark

Inden du går i gang med den helt store sammenligning af de godt 30 udbydere, der findes i Danmark, så giver vi dig lige et lille tip: Start din søgning med at finde svar på spørgsmålet ’hvilken internetudbyder kan jeg få på min adresse?’

EWII kan levere lynhurtigt og stabilt internet til næsten hele Danmark. Fra Hanstholm i nord til Haderslev i syd og fra Rømø i vest til Roskilde i øst, så vi kan med stor sandsynlighed også levere internet til dig.

Vi har adgang til langt de fleste fibernet i Danmark, herunder EnergiFyn, EWII, Fibia, MES, NordEnergi, Norlys, RAH, TDC Net og Thy-Mors. Fibernet er Danmarks mest populære internet – målt på antal abonnementer – så skal du også have det bedste internet helt ind til din hoveddør?

Se om du kan få internet fra EWII

Kvinde med VR-briller. Hun har undersøgt hvilken internetudbyder kan jeg få og hvad er den bedste internetudbyder for mig.

All inclusive internetudbyder

Vores bredbåndspakker leveres med hastigheder op til 1000 Mbit, så du kan surfe, streame og arbejde uden problemer. Men vi stopper ikke der. Med pakkerne får du også en gratis stabil wifi-router og en omfattende digital sikkerhedspakke. Den inkluderer anti-virus, anti-spam, netbankbeskyttelse, forældrekontrol og dansk support - alt sammen for at sikre, at din onlineoplevelse er sikker og problemfri.

Eneste internetudbyder, der tilbyder ingen binding og 100 % tilfredshedsgaranti

Vi er faktisk ikke i tvivl om, at vi kan levere det bedste internet til dig. Derfor har vi ingen binding på vores abonnement. Det betyder, at hvis ikke lynhurtigt og stabilt internet er dig alligevel, kan du opsige med 1 måneds varsel. Du finder du ikke mange andre internetudbydere på markedet, der kan sige det samme.

Og som om det ikke var nok i sig selv, så giver vi dig også tilfredshedsgaranti. Nu tænker du måske, garanti er da noget jeg har på min vaskemaskine eller mit fjernsyn, ikke hos min internetudbyder. Men hos EWII giver vi dig altså 100 % tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er 100 % tilfreds indenfor de første 30 dage af dit abonnement, får du pengene tilbage. Vi håber, at det giver dig ro i maven til at træffe en beslutning, når du leder efter den bedste internetudbyder.

Se om du kan få internet fra EWII

Hos EWII får du:

Med internet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke stabilt internet er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds indenfor de første 30 dage, refunderer vi dig første måneds abonnement. Det kalder vi 100 % tilfredshedsgaranti.
 3. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du ikke for oprettelse af dit abonnement. Du kan også frit op- og nedgradere din hastighed uden gebyr.
 4. Døgnåben support

  Det er aldrig fedt, når internettet driller. Derfor kan du få fat i vores teknisk support 24/7/365.
Bestil internet
Mand cykler i stuen mens han ser ipad. Han har undersøgt hvilken internetudbyder kan jeg få og fundet den bedste internetudbyder til hans behov.

Ekstra fordel med EWII som internetudbyder: 20 % rabat på Allente tv-pakker

Når du har internet fra EWII, kan du glæde dig over nogle ekstra fordele, som du ikke finder hos andre bredbåndsudbydere. Udover gratis oprettelse, kan du se frem til 20 % rabat på streaming tv-pakker fra Allente – hver måned.

Du kan frit vælge mellem 3 forskellige tv-pakker. Grundpakken indeholder de bedste danske og nordiske tv-kanaler samt Viaplay Film & Serier og med Flexpakkerne kan du selv vælge om du vil tilkøbe 2 eller 4 tjenester oveni.

Udforsk Allente tv-pakkerne

Ekstra fordel hos EWII: 24/7/365 teknisk support

Som Danmarks eneste bredbåndsudbyder, giver vi dig også døgnåben teknisk support med dit abonnement. Det betyder, at du kan ringe til os døgnet rundt alle årets dage for at få hjælp med opsætning af din router eller fejlfinding på din internetforbindelse.

Se om du kan få internet fra EWII

Vi samler på glade kunder

Valget af internetudbyder bør handle om mere end bare pris og hastighed. Det handler i høj grad også om den gode kundeoplevelse, og det er præcis, hvad EWII leverer.

Og det er ikke noget, vi bare selv siger. Heldigvis siger vores kunder det også. Vi er stolte af vores stjerner på Trustpilot. Og i 2023 blev EWII ranket som nr. 2 til kundeoplevelser på tværs af brancher af analysefirmaet Wilke.

Se om du kan få internet fra EWII

Din digitale hverdag

Fibernet i Danmark

Gennemsnitligt har 7 ud af 10 husstande adgang til fibernet i Danmark. Men i Trekantområdet er tallet alligevel højere.

Dansk træhus. Husets boligværdi er højere, fordi der er etableret fibernet. Særligt kan fibernet på landet øge din værdi af boligen.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.

Hvilken udbyder kan jeg få

Når man vælger en internetudbyder, er det vigtigt at overveje hastigheden, pålideligheden, prisniveauet, tilgængeligheden og teknologien i ens område.

Det afhænger af ens behov. Hvis man bruger internettet til e-mails og surfe, er en lavere hastighed tilstrækkelig. Hvis man streamer video, spiller online spil eller arbejder hjemmefra, kan man have brug for højere hastighed.

Der findes forskellige hastighedstests online, hvor man kan måle sin internethastighed. Du kan bruge EWIIs hastighedstest til at måle din egen.