Ladestandere til virksomheder

Har din virksomhed behov for en samlet ladeløsning med mere end 10 ladepunkter? Kontakt EWII og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
 • Slip for administration

 • Vi klarer installation, drift, service og vedligehold

 • Fuld tryghed i min. 10 år

Kør udenom rækkeviddeangsten i din virksomhed

Vil du gerne bidrage til, at dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere undgår rækkeviddeangst, når de enten er på arbejde eller besøger din virksomhed?

Når du tilbyder ladestandere i din virksomhed, skaber du ikke kun plads til, at elbilerne nemt kan blive ladet op på din virksomheds adresse – du hjælper også den grønne omstilling godt på vej.

Bliv klogere på, hvordan EWII kan hjælpe din virksomhed med en samlet ladeløsning.

Opladning af elbiler uden besvær – EWII klarer det hele

Når du vælger en ladeløsning fra EWII til din virksomhed, kan du komme nemt i gang.

EWII sørger for det hele:

 • Vi står for gravearbejdet og opsætter ladestanderne
 • Vi sørger for drift og sikrer, at ladestanderne altid fungerer
 • Vi står klar til at hjælpe med kundesupport
 • Vi leverer grøn strøm til elbilerne
 • Vi etablerer og investerer i ladeinfrastrukturen 

EWII står altså ikke kun for, at ladestanderne bliver sat op - men også for at etablere en ladeinfrasturktur ved din virksomhed, og finansieringen af det.

Det eneste, din virksomhed skal stå for, er at stille ampere og parkeringsareal til minimum 10 ladepunkter til rådighed.

Når vi investerer i ny lade-infrastruktur er det vigtigt, at vi får en god og stabil løsning, der virker i dag – men som også kan holde i fremtiden. Her må jeg sige, at EWII leverer på alle parametre.

Rasmus Peder Due Larsen

Director, Head of Parking Sales, Københavns Lufthavn

Dine fordele med en ladeløsning fra EWII

Her kan du se, hvorfor du skal vælge en ladeløsning fra EWII ved din virksomhed.

 1. Slip for administration

  Vi klarer etablering, drift, service og vedligeholdelse.
 2. Fuld tryghed

  Du får en risikofri ladeløsning i 10 år, hvor EWII klarer det hele for dig.
 3. Kvalitet i højsæde

  Du får ladestandere med høj kvalitet og er sikret høj stabilitet, oppetid og sikkerhed.
 4. Stærk kundesupport

  Der er god hjælp at hente døgnet rundt hos os, hvis der er behov for teknisk support.
 5. Grøn strøm

  Du bidrager til den grønne omstilling i Danmark og vælger en leverandør, der også har gjort det til et aktivt valg. Og så er det naturligvis grøn strøm til elbilerne.

Er din virksomhed klar til elbilerne?

Efterspørgslen på flere lademuligheder til elbil stiger i takt med, at der kommer flere og flere elbiler på vejene. I oktober 2022 rundede Danmark hele 100.000 elbiler, ifølge brancheforeningen Dansk E-mobilitet.

Du oplever måske også allerede efterspørgsel på opladning af elbiler i din virksomhed?

Hvis den grønne omstilling med elbiler skal fortsætte i den positive retning, stiller det krav til, at elbilsejerne nemt kan oplade elbilen, når de er på farten. De skal ikke bekymre sig om, hvor langt der er til den nærmeste ladestander.

Med etablering af en samlet ladeløsning fra EWII kan du hjælpe elbilsejere med at oplade deres elbil ved din virksomhed.

EWII spiller en afgørende rolle i vores arbejde med den grønne omstilling. De har formået at opbygge et solidt ladenetværk til elbiler i lufthavnen, som løbende bliver udbygget, så vi kan komme i mål med vores ambition om at være emissionsfri i 2030.

Rasmus Peder Due Larsen

Director, Head of Parking Sales, Københavns Lufthavn

Driller ladestanderen? Vi står klar med hjælp

Hvis der opstår problemer med ladestanderne, så er hjælpen lige ved hånden. 

Vi står nemlig klar til at hjælp elbilisterne med teknisk support døgnet rundt - alle ugens syv dage. Den del skal din virksomhed heller ikke stå for.

Her finder du ladestandere fra EWII

Det er EWIIs vision, at der skal være ladestandere tilgængelig for alle elbilister i Danmark. Derfor investerer vi og udbygger infrastrukturen for ladenetværk, så elbilsejere nemt kan lade deres bil på farten.

Du kan finde EWIIs ladestandere flere steder i Danmark - fra Blåvand i vest til Københavns Lufthavn i øst. I løbet af 2023 har EWII etableret og drifter mere end 3.500 ladepunkter på tværs af Danmark. 

Du finder ladestadere fra EWII i flere kommuner.

EWII er en rigtig stærk partner for Københavns Lufthavn, og vi er meget tilfredse med det gode samarbejde, vi har haft gennem de seneste år.

Rasmus Peder Due Larsen

Director, Head of Parking Sales, Københavns Lufthavn

Høj kvalitet - og nemt at bruge

Når du vælger EWII, er du sikret ladestandere af høj kvalitet. Vi bruger ladestandere fra fx schweiziske ABB, norske Zaptec og tyske Siemens, som er nogle af de bedste high-end produkter på markedet.

Det er samtidigt nemt for bilisterne at oplade. Som elbilist behøver du nemlig ikke at have et abonnement for at oplade, lige som det heller ikke er nødvendigt at downloade en app. Du scanner bare QR-koden på ladestanderen. 

Find svar om ladestandere til virksomheder

Nej, EWII sælger ikke ladestandere til virksomheder. Vi etablerer en samlet ladeløsning med infrastruktur og ladestandere, som er ejet af EWII. 

Alle EWIIs offentlige ladestandere kan frit benyttes af alle, uden forudgående aftale eller abonnement.

Det er nemt at lade på EWIIs offentlige ladestandere - og elbilisterne afregner direkte med EWII.

På EWIIs normalladere (AC) scanner du QR-koden med din smartphone og vælger, om du vil betale med Apple Pay, Google Pay, MobilePay, Dankort, VISA, Mastercard med flere. 

På EWIIs lynladere (DC) er der indbygget en betalingsautomat, som man kender det fra en tankstation. Her kan du betale direkte med kreditkort, men også med et ladekort eller via en app, fx Monta.

Priserne på EWIIs ladestandere er dynamiske og følger udviklingen i el-spotprisen på Nordpool time for time. På appen Monta bliver prisen for de næste 12 timer vist.