Prøv vores varmepumpe beregner

Se hvor meget din virksomhed potentielt kan spare ved at skifte din nuværende varmekilde ud med en energibesparende varmepumpe på abonnement.

Prøv vores beregner

Regn ud hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe fremfor din nuværende varmeløsning. Det kræver blot, at du kender din virksomheds varmekilde og varmeforbrug.

Besparelsen er regnet ud fra et gennemsnitligt varmeforbrug og kan derfor varirere. Hvis du ønsker en mere præcis udregning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved at svare på 5 simple spørgsmål giver vi dig et hurtigt overblik, hvor du kan se din virksomheds estimerede besparelse.

Prøv vores varmepumpe beregner. Se om du kan spare på dine varmeudgifter ved skift til en energibesparende varmepumpe.

Kan du opnå en besparelse ved at skifte til en varmepumpe?

Ved at skifte varmekilde til en energibesparende varmepumpe vil din virksomhed typisk kunne reducere jeres varmeudgifter med op til 25 %.

Med vores varmepumpe beregner kan vi hjælpe dig med at finde din besparelse ved f.eks. skift fra gas til varmepumpe eller ved skift fra olie til varmepumpe. Du finder ud af, om din virksomhed både kan spare CO2 og penge, ved at skifte den fossile brændsel ud med en varmepumpe.

4 fordele med varmepumpe

Der er mange fordele med en energibesparende varmepumpe - og med et abonnement er der endnu flere.

 1. Forbedret varmeøkonomi

  Du kan reducere din virksomheds varmeudgifter med op til 25 %
 2. Lav investering

  Opnå en tilbagebetalingstid på investeringen på mellem 2-7 år.
 3. En CO2 neutral varmekilde

  Opnå en CO2 reduktionen på op til 100 % i forhold til andre varmekilder.
 4. Vi klarer det hele

  Vi installerer, servicerer, vedligeholder og overvåger varmepumpen.

Betal for dit reelle forbrug

Med en varmepumpe på abonnement betaler din virksomhed kun for det reelle forbrug og en fast abonnementspris. Vi udregner en individuel pris, hvor vi tager højde for tilslutningsbidragets størrelse og dit eksisterende varmeforbrug, som matcher din virksomheds varmebehov.

Se prisen på et abonnement

Med i vores abonnement er service, vedligehold og overvågning, så det behøver vi ikke at tænke – det klarer EWII.

Jan Brüggert

Adm. direktør hos NTG Continent
Rådgivning erhverv

Produkt

Værd at vide om varmepumper

Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed en driftssikker og CO2-neutral varmeløsning. Du sparer op til 25 % på varmeregningen og slipper for drift, vedligehold og nedetid.

Spørgsmål og svar om varmepumper

Det er en god idé at skifte gasfyret i din virksomhed ud med en varmepumpe, da du både vil opnå en besparelse på dine varmeudgifter og nedbringe dit CO2-udslip.

Ved at skifte fra fossilt brændstof til opvarmning vil du også undgå at betale højere afgifter på rumvarme. Og da varmepumpen benytter grøn strøm fra vindmøller, vil du kunne udnytte den lave afgift der er på el.

Derudover får din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Ved at skifte dit gasfyr ud med en varmepumpe, vil du kunne reducere din virksomheds varmeudgifter med op til 25 %.

Du vil samtidig reducere dit CO2-udslip, og det kan også have en økonomisk fordel i form af mindre udgifter til afgifter til rumvarme med fossilt brændstof.

Prøv vores beregner, og få et estimat på dine besparelser

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed alle fordelene ved en varmepumpe uden, at du skal bekymre dig om alt det praktiske med alarmer, nedetid, service, drift og vedligehold. Det klarer vi for dig.

Alle udgifter til drift og vedligehold er indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

En grundregel er, at jo lavere fremløbstemperatur du kan nøjes med for at holde varmen i bygningen, jo bedre økonomi får du på varmepumpen.

Gulvvarme er rigtig god sammen med varmepumper, mens gamle radiatorer kræver høj fremløbstemperatur. Det giver en dårlig virkningsgrad på varmepumpen.

Skal du lave meget varmt brugsvand, skal du også være opmærksom, da det også giver en dårligere virkningsgrad samlet set.