Prøv vores varmepumpe beregner

Prøv vores varmepumpe beregner og se hvad du kan spare ved skift til en energibesparende varmepumpe
- og se hvor meget din virksomhed potentielt kan spare ved at skifte din nuværende varmekilde ud med en energibesparende varmepumpe på abonnement.

Se om du kan opnå en besparelse ved at skifte til varmepumpe

Ved at skifte varmekilde til en energibesparende varmepumpe vil din virksomhed typisk kunne reducere jeres varmeudgifter med op til 25 %.

Med vores varmepumpe beregner kan vi hjælpe dig med at finde din besparelse ved f.eks. skift fra gas til varmepumpe eller ved skift fra olie til varmepumpe. Du finder ud af, om din virksomhed både kan spare CO2 og økonomi, ved at skifte den fossile brændsel ud med en varmepumpe. Det kræver blot, at du kender din virksomheds varmekilde og varmeforbrug.

Beregn din varmepumpe besparelse

Regn ud hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe fremfor din nuværende varmeløsning.

Besparelsen er regnet ud fra et gennemsnitligt varmeforbrug og kan derfor varirere. Hvis du ønsker en mere præcis udregning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved at svare på 5 simple spørgsmål giver vi dig et hurtigt overblik, hvor du kan se din virksomheds estimerede besparelse.

Varmepumpe til erhverv

Produkt

Værd at vide om varmepumper

Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed en driftssikker og CO2-neutral varmeløsning. Du sparer op til 25 % på varmeregningen og slipper for drift, vedligehold og nedetid.

4 fordele med varmepumpe

Der er mange fordele med en energibesparende varmepumpe - og med et abonnement er der endnu flere.

 1. Forbedret varmeøkonomi

  Du kan reducere din virksomheds varmeudgifter med op til 25 %
 2. Lav investering

  Opnå en tilbagebetalingstid på investeringen på mellem 2-7 år.
 3. En CO2 neutral varmekilde

  Opnå en CO2 reduktionen på op til 100 % i forhold til andre varmekilder.
 4. Vi klarer det hele

  Vi installerer, servicerer, vedligeholder og overvåger varmepumpen.

Betal for dit reelle forbrug

Med en varmepumpe på abonnement betaler din virksomhed kun for det reelle forbrug og en fast abonnementspris. Vi udregner en individuel pris, hvor vi tager højde for tilslutningsbidragets størrelse og dit eksisterende varmeforbrug, som matcher din virksomheds varmebehov.

Se prisen på et abonnement

Med i vores abonnement er service, vedligehold og overvågning, så det behøver vi ikke at tænke – det klarer EWII.

Jan Brüggert

Adm. direktør hos NTG Continent
Varmepumpe hos EWII

Case

Skift til varmepumpe gav reduktion i CO2

Hos EWII har vi taget egen medicin og suppleret vores gasfyr med luft til vand varmepumper på abonnement. Et skift der betyder en væsentlig CO2-reduktion og en årlig økonomisk besparelse.

Varmepumpe hos Sjølund-Hejls Skole

Case

Sjølund-Hejls Skole sparer CO2 og energi

Kolding Kommune har valgt at supplere eksisterende gasfyr på Sjølund-Hejs Skolen med en luft til vand varmepumpe på abonnement. Det er en miljøvenlig løsning, der sikrer en væsentlig CO2-reduktion, som støtter op om kommunens grønne vision.

Spørgsmål og svar om varmepumper

Det er en god idé at skifte gasfyret i din virksomhed ud med en varmepumpe, da du både vil opnå en besparelse på dine varmeudgifter og nedbringe dit CO2-udslip.

Ved at skifte fra fossilt brændstof til opvarmning vil du også undgå at betale højere afgifter på rumvarme. Og da varmepumpen benytter grøn strøm fra vindmøller, vil du kunne udnytte den lave afgift der er på el.

Derudover får din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

Ved at skifte dit gasfyr ud med en varmepumpe, vil du kunne reducere din virksomheds varmeudgifter med op til 25 %.

Du vil samtidig reducere dit CO2-udslip, og det kan også have en økonomisk fordel i form af mindre udgifter til afgifter til rumvarme med fossilt brændstof.

Prøv vores beregner, og få et estimat på dine besparelser

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

 

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed alle fordelene ved en varmepumpe uden, at du skal bekymre dig om alt det praktiske med alarmer, nedetid, service, drift og vedligehold. Det klarer vi for dig.

Alle udgifter til drift og vedligehold er indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

En grundregel er, at jo lavere fremløbstemperatur du kan nøjes med for at holde varmen i bygningen, jo bedre økonomi får du på varmepumpen.

Gulvvarme er rigtig god sammen med varmepumper, mens gamle radiatorer kræver høj fremløbstemperatur. Det giver en dårlig virkningsgrad på varmepumpen.

Skal du lave meget varmt brugsvand, skal du også være opmærksom, da det også giver en dårligere virkningsgrad samlet set.