Prøv vores varme­pumpe beregner

- og se din virksomheds potentielle besparelse.

Se om du kan spare ved at skifte til varmepumpe på abonnement

Kender du din virksomheds varmekilde og -forbrug, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, om din virksomhed kan spare både CO2 og økonomi ved at skifte fra fossil brændsel til varmepumpe.

4 fordele med varmepumpe

En varmepumpe er økonomisk fordelagtig, fordi du over tid sparer penge på varmeforbruget.

  1. Reducér varmeudgifter med op til 25 %

  2. Forrentning på investering på op til 50 %

  3. Tilbagebetalingstid på 2-7 år

  4. Lav investering og fast abonnementspris

Betal for dit reelle forbrug

Med en varmepumpe på abonnement betaler din virksomhed kun for det reelle forbrug og en fast abonnementspris. Vi udregner en individuel pris, hvor vi tager højde for tilslutningsbidragets størrelse og dit eksisterende varmeforbrug, som matcher din virksomheds varmebehov.

Se prisen på et abonnement

Varmepumpe hos EWII

Case

Skift til varmepumpe gav reduktion i CO2

Hos EWII har vi taget egen medicin og suppleret vores gasfyr med luft til vand varmepumper på abonnement. Et skift der betyder en væsentlig CO2-reduktion og en årlig økonomisk besparelse.

Varmepumpe hos Sjølund-Hejls Skole

Case

Sjølund-Hejls Skole sparer CO2 og energi

Kolding Kommune har valgt at supplere eksisterende gasfyr på Sjølund-Hejs Skolen med en luft til vand varmepumpe på abonnement. Det er en miljøvenlig løsning, der sikrer en væsentlig CO2-reduktion, som støtter op om kommunens grønne vision.

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper

Ved at skifte dit gasfyr ud med en varmepumpe, vil du kunne reducere din virksomheds varmeudgifter med op til 25 %.

Du vil samtidig reducere dit CO2-udslip, og det kan også have en økonomisk fordel i form af mindre udgifter til afgifter til rumvarme med fossilt brændstof.

Prøv vores beregner, og få et estimat på dine besparelser

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

 

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed alle fordelene ved en varmepumpe uden, at du skal bekymre dig om alt det praktiske med alarmer, nedetid, service, drift og vedligehold. Det klarer vi for dig.

Alle udgifter til drift og vedligehold er indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

En grundregel er, at jo lavere fremløbstemperatur du kan nøjes med for at holde varmen i bygningen, jo bedre økonomi får du på varmepumpen.

Gulvvarme er rigtig god sammen med varmepumper, mens gamle radiatorer kræver høj fremløbstemperatur. Det giver en dårlig virkningsgrad på varmepumpen.

Skal du lave meget varmt brugsvand, skal du også være opmærksom, da det også giver en dårligere virkningsgrad samlet set.