Få en specifik varmepumpe pris

Vi tager højde for tilslutningsbidrag og varmeforbrug. Du får et individuelt tilbud, som matcher din virksomheds behov.

Kend dit budget og slip for overraskelser

Du betaler kun for dit reelle forbrug og abonnementspris. Når du bestiller en varmepumpe hos os, får du en samlet løsning, hvor både installation, service og reparationer indgår.

Du får en fast lav pris på forbrug og betaler et månedligt abonnement:

  • Fra 0,35 kr./kWh i varmeforbrug
  • Fra 400 kr. pr. måned

Både abonnement og reelt varmeforbrug betaler du hos os. Med egne vindmølleparker leverer EWII vindstrøm til drift af alle varmepumper på abonnement, så du er sikret en bæredygtig og CO2 neutral opvarmning af din virksomhed.

Du har en engangsbetaling på installationen:

  • Fra 15 % af totalinvesteringen og op til 100 %, som svarer til tilslutningsbidraget

Jo højere din investering er, jo billigere varmepris kan du få.

Se de økonomiske fordele

En varmepumpe er en god investering

En varmepumpe er en langtidsholdbar investering, som kan producere konkurrencedygtig og bæredygtig varme i op til 20 år. Investeringen er typisk tjent ind på 2-6 år i sparet varmeudgifter.

Vores varmepumper på abonnement er typen luft til vand, der udnytter energien fra luften for derefter at opvarme vandet i radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholdere. Det er både en grøn, driftssikker og effektiv varmekilde, som passer til bygninger, der har et vandbåret opvarmningssystem.

Se hvordan varmepumpen fungerer

Få et tilbud

Når vi udregner jeres pris, tager vi højde for tilslutningsbidragets størrelse og jeres eksisterende varmeforbrug. Vi udregner en individuel pris og anbefaler et tilslutningsbidrag, som matcher din virksomheds varmebehov. 

Ring til os på 73 63 30 10 til en uforpligtende snak om varmepumper på abonnement. Eller udfyld formuleren, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

 

Få tilbud på varmepumpe

4 fordele med varmepumpe

En varmepumpe er økonomisk fordelagtig, fordi du over tid sparer penge på varmeforbruget.

  1. Reducér varmeudgifter med op til 25 %

  2. Forrentning på investering på op til 50 %

  3. Tilbagebetalingstid på 2-7 år

  4. Lav investering og fast abonnementspris

Priseksempel

Lad os antage, at din virksomheds nuværende varmekilde er et oliefyr med et årligt forbrug på 25.000 liter til 8,50 kr. pr. liter. Det giver en årlig omkostning på 212.500 kr. Den samlede CO2-udledning vil i dette tilfælde så være 71 tons årligt, hvis vi antager, at der udledes 2,83 kilo CO2 for hver liter olie. 

100 % konvertering fra oliefyr til varmepumpe på abonnement

Årlig besparelse                     Årlig CO2 reduktion

79.000 kr.                                  100 %

Eksemplet giver en forrentning af investeringen på 62 % og har en tilbagebetalingstid på 1,6 år. Mellemregninger som pris pr. kWh, investeringsprisen og abonnementsprisen er udeladt, da det er individuelt fra virksomhed til virksomhed.

Beregn hvad du kan spare med en varmepumpe på abonnement og find prisen på en varmepumpe til erhverv

Prøv vores beregner og se hvad du kan spare

Beregn hvor meget din virksomhed kan spare med en varmepumpe. Du skal bare vælge din opvarmningskilde og dit varmeforbrug. Så kan du se din virksomheds potentielle besparelse.

Beregn din besparelse

Varmepumpe hos Sjølund-Hejls Skole

Case

Sjølund-Hejls Skole sparer CO2 og energi

Kolding Kommune har valgt at supplere eksisterende gasfyr på Sjølund-Hejs Skolen med en luft til vand varmepumpe på abonnement. Det er en miljøvenlig løsning, der sikrer en væsentlig CO2-reduktion, som støtter op om kommunens grønne vision.

Spørgsmål og svar om varmepumper på abonnement

Med en varmepumpe på abonnement kan din virksomheds varmeudgifter reduceres med op til 25 %. Derudover nedbringer du dit CO2-udslip og giver din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Hvis du gerne vil have tryghed og sikkerhed omkring varmeomkostningerne i fremtiden, så skal du vælge en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

Det er en god idé at skifte gasfyret i din virksomhed ud med en varmepumpe, da du både vil opnå en besparelse på dine varmeudgifter og nedbringe dit CO2-udslip.

Ved at skifte fra fossilt brændstof til opvarmning vil du også undgå at betale højere afgifter på rumvarme. Og da varmepumpen benytter grøn strøm fra vindmøller, vil du kunne udnytte den lave afgift der er på el.

Derudover får din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed alle fordelene ved en varmepumpe uden, at du skal bekymre dig om alt det praktiske med alarmer, nedetid, service, drift og vedligehold. Det klarer vi for dig.

Alle udgifter til drift og vedligehold er indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Kontakt vores energikonsulenter for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.dk
28 10 72 63