Hvad koster en varmepumpe på abonnement?

Vi tager højde for tilslutningsbidrag og varmeforbrug. Du får en individuel varmepumpe pris, som matcher din virksomheds behov.

Kend dit budget og slip for overraskelser

Du betaler kun for dit reelle forbrug og abonnementspris. Når du bestiller en varmepumpe hos os, får du en samlet løsning, hvor både installation, service og reparationer indgår.

Du får en fast lav pris på forbrug og betaler et månedligt abonnement:

 • Fra 0,993 kr./kWh i varmeforbrug
 • Fra 1.099 kr. pr. måned

Både abonnement og reelt varmeforbrug betaler du hos os. Med egne vindmølleparker leverer EWII vindstrøm til drift af alle varmepumper på abonnement, så du er sikret en klimavenlig og CO2 neutral opvarmning af din virksomhed.

Du har en engangsbetaling på installationen:

 • Fra 15 % af totalinvesteringen og op til 100 %, som svarer til tilslutningsbidraget

Jo højere din investering er, jo billigere varmepris kan du få.

 

En varmepumpe er en god investering

En varmepumpe er en langtidsholdbar investering, som kan producere konkurrencedygtig og klimavenlig varme i op til 20 år. Investeringen er typisk tjent ind på 2-7 år i sparet varmeudgifter.

Vores varmepumper på abonnement er typen luft til vand, der udnytter energien fra luften for derefter at opvarme vandet i radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholdere. Det er både en grøn, driftssikker og effektiv varmekilde, som passer til bygninger, der har et vandbåret opvarmningssystem.

Se hvordan en luft til vand varmepumpe fungerer

Få et varmepumpe tilbud

Når vi udregner din virksomheds varmepumpe pris, tager vi højde for tilslutningsbidragets størrelse og jeres eksisterende varmeforbrug. Vi udregner en individuel pris og anbefaler et tilslutningsbidrag, som matcher din virksomheds varmebehov. 

Ring til os på 73 63 30 10 eller klik på "Ring mig op" og udfyld formuleren. Så ringer vi til dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om, hvad en varmepumpe på abonnement vil koste for din virksomhed.

 

Ring mig op

4 fordele med varmepumpe

Der er mange fordele med en energibesparende varmepumpe - og med et abonnement er der endnu flere.

 1. Forbedret varmeøkonomi

  Du kan reducere din virksomheds varmeudgifter med op til 25 %
 2. Lav investering

  Opnå en tilbagebetalingstid på investeringen på mellem 2-7 år.
 3. En CO2 neutral varmekilde

  Opnå en CO2 reduktionen på op til 100 % i forhold til andre varmekilder.
 4. Vi klarer det hele

  Vi installerer, servicerer, vedligeholder og overvåger varmepumpen.

Det koster en varmepumpe

Vi giver dig et eksempel på en varmepumpe på abonnement pris. Lad os antage, at din virksomheds nuværende varmekilde er et oliefyr med et årligt forbrug på 25.000 liter til 8,50 kr. pr. liter. Det giver en årlig omkostning på 212.500 kr. Den samlede CO2 udledning vil i dette tilfælde så være 71 tons årligt, hvis vi antager, at der udledes 2,83 kilo CO2 for hver liter olie. 

Du vælger at lave en 100 % konvertering fra oliefyr til en varmepumpe på abonnement:

Din årlige besparelse: 79.000 kr.

Din årlige CO2 reduktion: 100 %

Eksemplet giver en forrentning af investeringen på 62 % og har en tilbagebetalingstid på 1,6 år. Mellemregninger som pris pr. kWh, investeringsprisen og abonnementsprisen er udeladt, da det er individuelt fra virksomhed til virksomhed.

Hvis du ønsker, at vi skal lave en prisudregning til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

Prøv vores varmepumpe beregner. Se om du kan spare på dine varmeudgifter ved skift til en energibesparende varmepumpe.

Hvad kan din virksomhed spare?

Det korte svar er, at det afhænger din virksomheds nuværende varmekilde og forbrug. I de fleste tilfælde vil der ikke blot være en økonomisk gevinst, men du vil også reducere virksomhedens CO2-udslip betragteligt.

Er du nysgerrig på at se, hvad din virksomhed kan spare, kan du gå på opdagelse i vores beregner. 

I beregneren får du et estimat på, hvad din virksomheds potentielle besparelse er ved at skifte den nuværende varmekilde til en varmepumpe på abonnement.

 

Prøv vores varmepumpe beregner

Varmepumpe hos Sjølund-Hejls Skole

Case

Sjølund-Hejls Skole sparer CO2 og energi

Kolding Kommune har valgt at supplere eksisterende gasfyr på Sjølund-Hejs Skolen med en luft til vand varmepumpe på abonnement. Det er en miljøvenlig løsning, der sikrer en væsentlig CO2-reduktion, som støtter op om kommunens grønne vision.

Varmepumpe hos EWII

Case

Skift til varmepumpe gav reduktion i CO2

Hos EWII har vi taget egen medicin og suppleret vores gasfyr med luft til vand varmepumper på abonnement. Et skift der betyder en væsentlig CO2-reduktion og en årlig økonomisk besparelse.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Med en varmepumpe på abonnement kan din virksomheds varmeudgifter reduceres med op til 25 %. Derudover nedbringer du dit CO2-udslip og giver din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Hvis du gerne vil have tryghed og sikkerhed omkring varmeomkostningerne i fremtiden, så skal du vælge en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Der er ingen fast pris på en varmepumpe på abonnement. Prisen afhænger af størrelsen på dit tilslutningsbidrag og din virksomeheds eksisterende varmeforbrug. Vi udregner derfor altid en individuel pris og anbefaler et tilslutningsbidrag, som matcher din virksomheds varmebehov.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

Det er en god idé at skifte gasfyret i din virksomhed ud med en varmepumpe, da du både vil opnå en besparelse på dine varmeudgifter og nedbringe dit CO2-udslip.

Ved at skifte fra fossilt brændstof til opvarmning vil du også undgå at betale højere afgifter på rumvarme. Og da varmepumpen benytter grøn strøm fra vindmøller, vil du kunne udnytte den lave afgift der er på el.

Derudover får din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed alle fordelene ved en varmepumpe uden, at du skal bekymre dig om alt det praktiske med alarmer, nedetid, service, drift og vedligehold. Det klarer vi for dig.

Alle udgifter til drift og vedligehold er indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.dk
51 15 23 87