2,7 Mio adresser har nu adgang til internet fra EWII

PRESSEMEDDELSER • 13-10-2023, 07:15

EWII er nu ganske tæt på at kunne levere lynhurtigt internet i hele landet. Nye aftaler giver adgang til cirka 700.000 adresser på store dele af Sjælland, på Lolland-Falster, i Østjylland og på Fyn. Koncernen tilbyder i forvejen internet i det meste af Jylland og på Sydfyn.

Nu er det muligt at få internet fra EWII, næsten uanset hvor i landet du bor. Koncernen har indgået aftaler med Fibia og Energi Fyn om at levere internet via deres fibernet, og dermed har omkring 700.000 nye adresser på det meste af Sjælland, på Lolland-Falster, i Østjylland og på Fyn nu også mulighed for at vælge internet fra EWII. 

”Vores ambition er, at alle danskere skal have mulighed for at vælge internet fra EWII, og med de nye aftaler er vi virkelig tæt på målet om national dækning. Det giver også kunder i de nye dækningsområder mulighed for at samle deres el, internet og tv hos os, siger Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII.

EWII tilbyder udover internet også landsdækkende elaftaler, samt streaming-TV via samarbejdspartneren Allente.

Flere valgmuligheder

Det er blandt andet i Odense og på store dele af Fyn, at EWII nu er tilgængelig. Det er via en aftale med Energi Fyn, som indtil videre har udrullet fibernettet til cirka 126.000 fynske husstande.

"Vi er glade for, at vi nu kan byde EWII velkommen på vores fibernet. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, der passer til deres behov og ønsker. Det er godt for forbrugerne og for konkurrencen, at der er flere valgmuligheder på vores fibernet. Og det bidrager til, at vi kan udbygge vores fibernet og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere", fortæller Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn.

I Østjylland er det på Fibias fibernet i Aarhus, samt Horsens, Hedensted og Grenaa, hvor EWII nu bliver tilgængelig. På Sjælland dækker Fibia blandt andet Roskilde, Næstved, Slagelse, Køge og hele Lolland-Falster samt Møn.

”I Fibia udbygger vi fortsat vores fibernet. Frem til udgangen af 2024 forventer vi yderligere, at over 80.000 nye husstande vil kunne få glæde af et tilbud EWII via Fibias fibernet. Vi er henrykte over denne aftale med EWII, der giver rigtig mange danskere endnu flere valgmuligheder indenfor både internet, tv og streaming,” siger Wholesale Director, Morten Brusgaard Lousen.

I forvejen var EWIIs internet tilgængelig for 1,7 millioner husstande i Jylland og på Sydfyn. Med de nye dækningsområder når EWII ud til 2,7 millioner adresser fra det nordligste Jylland til Gedser og fra Vestkysten til Møn.