BOLIG∙NET bliver ny udbyder på EWIIs fibernet

PRESSEMEDDELSER • aug 27 2020, 07:56

Fibernettet i Trekantområdet er allerede Danmarks mest åbne net. Her kan borgerne i dag frit vælge mellem hele otte forskellige internetudbydere - og nu bliver udvalget endnu en gang udvidet.

Det er den sjællandske bredbåndsudbyder BOLIG∙NET, der ganske snart er at finde på EWIIs lynhurtige fibernet i Trekantområdet. BOLIG∙NET blev etableret i 2001, og har ambitioner om at gøre indtog i hele Jylland, med Trekantområdet som første trædesten.

” Vi har indtil nu haft fokus på Sjælland, hvor vi med stor succes har leveret internetløsninger til både boligforeninger og private husstande. Som led i vores vækststrategi vil vi være landsdækkende, og vi glæder os meget til at komme i gang i det jyske,” lyder det fra Anders Kjærgaard Jørgensen, direktør i BOLIG-NET.

Med BOLIG∙NETs indtog er fibernettet i Trekantområdet nu det net, hvor kunderne har flest muligheder at vælge imellem. Og det glæder Pernille Johannessen, der er koncernudviklingsdirektør for EWII Koncernen:

”Vi ser på fibernet som infrastruktur på linje med el, vand og varme, og derfor er det vores holdning, at det skal være lige for alle udbydere at indgå aftale med os om brug af vores fibernet,” siger hun.

Diversiteten er vigtig og derfor er det positivt, at netop BOLIG∙NET nu også har valgt at udbyde sine produkter her, mener hun:

” BOLIG∙NET er en seriøs og stabil udbyder med en god portion erfaring. Det er en vigtig beslutning, hvem, der skal varetage husstanden, boligforeningens eller virksomhedens internet, og derfor er det godt for Trekantområdet, at BOLIG∙NET er tilgængelig som en del af udvalget,” siger hun.

Og det er netop valgfriheden for fibernet-kunderne, som BOLIG∙NET er med til at sikre: Udbyderen er specialist i bredbåndsløsninger, med fokus på både boligforeninger og private husstande.

”For os er boligforeninger en kerneforretning. Det er et område, vi er rigtig gode til, og her adskiller vi os formentlig fra nogle af de andre udbydere,” siger Anders Kjærgaard Jørgensen.

Derudover har direktøren et klart budskab, der ikke er til at tage fejl af – hverken for boligforeninger eller andre:

”Vi kommer kun til at tilbyde én hastighed til kunderne, og det bliver selvfølgelig den hurtigste. Når det samtidig er til den billigste pris og med den bedste kundeservice, så er der ikke grund til at vælge andet,” siger han med et glimt i øjet.

De to parter forventer, at det vil være muligt for interesserede at købe BOLIG∙NETs internetløsninger fra slutningen af oktober.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Anders Kjærgaard Jørgensen, direktør i BOLIG∙NET, tlf 88 38 99 58

Pernille Johannessen, koncernudviklingsdirektør i EWII Koncernen, tlf 51 15 25 60