Endnu en prisnedsættelse fra TREFOR Varme

PRESSEMEDDELSER • jun 02 2016, 10:54

Fjernvarmekunderne hos TREFOR Varme kan se frem til lavere priser i andet halvår af 2016. Det er den positive konsekvens af selskabets halvårlige budgetrevision, og dermed er det femte halvår i træk, at varmepriserne nedsættes, hvilket glæder selskabets direktør.

”Det er naturligvis glædeligt, at vi kan fortsætte med at levere et stærkt, miljørigtigt og godt efterspurgt produkt, til en stadig faldende pris. Det er helt i overensstemmelse med vores ønske om at have en infrastruktur af høj kvalitet i Trekantområdet til konkurrencedygtige priser,” siger Charles Nielsen, direktør for El, Vand og Varme i TREFOR.

TREFOR Varme er et såkaldt ”hvile-i-sig-selv” selskab, hvilket efter varmeforsyningslovens bestemmelser betyder, at et eventuelt overskud et år, skal komme kunderne til gode året efter, og da samtidig priserne på indkøb af varmen er faldende, giver det en prisnedsættelse på 25 kr. pr. MWh fra 1. juli 2016.

TREFOR Varmes prisreduktion på 25 kr. pr. MWh betyder, at den samlede varmeregning for 2016 for en standardkunde med et årsforbrug på 18,1 MWh reduceres med 255 kr. inkl. moms.