Et halvt års gratis fibernet

PRESSEMEDDELSER • sep 17 2018, 07:31

EWIIs bestyrelse godkendte på et bestyrelsesmøde i torsdags direktionens oplæg til den nye strategi for koncernen. Det markerer EWII Bredbånd med at tilbyde alle nye kunder et halvt års gratis fibernet inklusiv gratis oprettelse.

Fibernettet, der er fremtidens teknologi til datakommunikation, internet, gaming og streamning, kommer til at spille en fremtrædende rolle i EWIIs kommende strategi, der offentliggøres i forbindelse med præsentationen på repræsentantskabsmødet den 27. september.

”Men allerede nu ønsker vi at dele begejstringen over beslutningen om den nye strategi med alle i Trekantområdet, der overvejer at skifte til den fremtidssikrede teknologi, som det lynhurtige fibernet er,” siger Mette Marie Ostenfeld, salgs- og kundedirektør i EWII.

”Vi har i dag rigtig mange kunder, der hver dag glæder sig over fibernettets hastighed og de mange muligheder, og vi ved også, at der er mange, der overvejer at springe ombord. Nu er der endnu et godt incitament til det,” siger Mette Marie Ostenfeld.

Tilbuddet om et halvt års gratis fibernet gælder ved nyoprettelse inden udgangen af 2018 og i hele EWII Bredbånds dækningsområde i Trekantområdet.