EWII forlænger succesfuld fiberkampagne

PRESSEMEDDELSER • dec 14 2018, 08:30

EWII har på grund af stor interesse fra kunderne valgt at forlænge tilbuddet om et halvt års gratis fibernet og oprettelse, så det nu også gælder i hele 2019. Succesen betyder lidt længere leveringstid. Kampagnen skal ruste Trekantområdet til den digitale fremtid.

I bestræbelserne på at give flest mulige adgang til den fremtidssikrede teknologi tilbød EWII Bredbånd tilbage i september måned alle nye kunder et halvt års gratis fibernet samt gratis oprettelse.

Tilbuddet løb oprindeligt til udgangen af 2018, men på grund af stor efterspørgsel fortsætter kampagnen i hele 2019.

”Vi har fået betydelig fremgang i ordrer pr. uge, siden kampagnen startede, så vores kunder har taget rigtig godt imod tilbuddet. Vi er meget glade for den store interesse og vil gerne være med til at udbrede fibernettet til endnu flere borgere, så Trekantområdet er bedst muligt rustet til den digitaliserede verden, vi ser ind i,” siger Mette Marie Ostenfeld, salgs- og kundedirektør i EWII.

Den store interesse fra kunderne betyder dog samtidig, at den enkelte kundes tilslutning til fibernettet kan tage lidt længere tid end normalt.

”Men kunderne kan være helt sikre, vi skal nok få alle, der ønsker det, på fibernettet, og de seks måneders gratis fibernet gælder først fra den dag, tilslutningen er sket,” understreger Mette Marie Ostenfeld.

Derudover gælder EWIIs beslutning om at låse priserne på fibernettet helt frem til 31/12 2021 selvfølgelig stadig. Det betyder, at internetkunder hos EWII ikke vil opleve en prisstigning på deres fiberbredbåndsprodukt i hverken 2019, 2020 eller 2021.

Fiber er fremtiden
Fiberbredbånd er ifølge den seneste telestatistik fra Energistyrelsen den bredbåndsteknologi, som voksede hurtigst i 2017, så der nu er mere end en halv million abonnenter med fibernet i Danmark.

Torben Rune, teleekspert og stifter af telekonsulentfirmaet Netplan, vurderer da også, at den digitale fremtid kommer til at finde sted på de optiske fiberkabler, som EWII leverer.

”Vi er nået til et punkt, hvor mere end halvdelen af os efterhånden har mulighed for at få fiber. Det betyder, ligesom i næsten alle andre tilfælde, at det er der, satsningerne bliver lavet. I fremtiden vil gamle og nye spillere udvikle produkter, som er målrettet et marked, der har adgang til rigtig høje båndbredder,” spår Torben Rune.

Derfor roser teleeksperten EWIIs strategiske beslutning om at tilbyde nye kunder et halvt års gratis fibernet og fastfryse prisen i tre år for eksisterende kunder.

”Det er en elegant måde at give en vareprøve på noget, som er meget svært at forklare. Det er først, når du har fået den høje hastighed, at du begynder at ændre din adfærd på nettet, fordi der åbner sig en verden af tjenester, som du aldrig har været i nærheden af før, og man derfor ikke vidste, at man savnede,” siger Torben Rune.