EWII har fundet sin nye økonomidirektør

PRESSEMEDDELSER • nov 01 2018, 11:33

Energikoncernen EWII har fundet sin nye økonomidirektør. Valget er faldet på Olaf Spliid, der kommer fra en stilling som økonomidirektør i Bankdata i Fredericia.

”Det glæder mig meget, at vi har fået landet en aftale med Olaf. Han er en dygtig kommunikator, og han har en meget forretningsorienteret tilgang til jobbet, og med 32 år i Bankdata-koncernen har han både vist stabilitet og udvikling,” siger Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i EWII.

58-årige Olaf Spliid tiltræder som økonomidirektør for EWII d. 1. december 2018, og han ser frem til at blive en del af koncernen.

”For mig er det vigtigt, at den enkelte kan se sig selv i et stærkt samarbejde, og jeg glæder mig virkelig meget til at tage fat om opgaven og skabe gode resultater sammen med teamet i EWII,” siger Olaf Spliid, der er bosat i Erritsø og har tre voksne børn.

Olaf Spliid er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet, og kom til Bankdata lige efter universitetet som projektøkonom. Hurtigt derefter blev han afdelingsleder og senere altså økonomidirektør med ansvar for økonomi, indkøb, jura og compliance.

Rekrutteringen er sket i samarbejde med et eksternt bureau, og der har været stor interesse for stillingen.

”Vi har haft et stærkt felt af kandidater, og Olaf har de kompetencer, resultater og den personlighed, der passer perfekt til det job, han skal varetage hos os. Jeg ser frem til samarbejdet med Olaf,” siger Lars Bonderup Bjørn.