EWII indgår aftale med Discovery om Dplay Sport & Underholdning

PRESSEMEDDELSER • dec 19 2019, 14:24

Fra 1. januar mister YouSee-kunder adgangen til Discoverys 11 kanaler.

Men det betyder nu ikke, at især sportsglade TV-kiggere skal undvære FCKs kampe i Europa League, Superligakampe eller Grand Slam i Australien.

EWII Bredbånd A/S har nemlig indgået en aftale med Discoverys streamingtjeneste Dplay Sport & Underholdning om gratis streaming i en måned. Aftalen er tilgængelig for alle.

”Det er en aftale, vi har indgået for at sikre, at alle har en rimelig adgang til de kanaler, der betyder noget i hverdagen. Vi har ikke nogen indflydelse på, hvad der foregår ude i markedet, men vi har et ansvar for at gøre, hvad vi kan for at være en serviceminded udbyder,” forklarer Klaus Hieronymus Stenger, salgs- og marketingchef i EWII Koncernen.

Aftalen med Dplay Sport betyder, at alle EWII-kunder, både nuværende og kommende, kan få glæde af en måneds gratis live-streaming af i alt 11 kanaler. Og især det sidste er vigtigt, mener Klaus Hieronymus Stenger, der godt er klar over, at det formentlig bliver en bestemt del af pakken, der er ekstra attraktiv:

”Aftalen her gælder selvfølgelig også sportskanalerne, Eurosport 1 og 2, og de sportsbegivenheder, der ligger på Discoverys kanaler. For dem, der vælger at skrive sig op, er der adgang til hele pakken,” siger han.

Den gratis måneds streaming af Dplay Sport & Underholdning er tilgængelig fra fredag d. 20. december og indtil slutningen af marts.

Det er dog kunderne selv, der skal indløse den gratis måned ved at henvende sig til EWII Bredbånd – eksisterende Dplay-abonnenter kan gøre brug af tilbuddet, så længe de ikke allerede er i en gratisperiode, lyder det fra selskabet.

Den gratis streaming kan bestilles på www.ewii.com/dplay

 

 

For yderligere information kontakt venligst:

Klaus Hieronymus Stenger, salgs- og marketingchef, på telefon 26 88 34 01