Fibernet giver en bedre teateroplevelse

PRESSEMEDDELSER • jun 21 2019, 08:22

Når skuespillere og scenefolk stabler en forestilling på benene, handler det ikke længere om et støvet scenetæppe eller kulisser lavet i papmaché.

Teatre i dag er i højere og højere grad digitaliseret, og det betyder, at selv om det er god stil at slukke mobilen inden forestillingen, så skal der stadig være lynhurtig internet-dækning i salen.

”Det er der, fibernet adskiller sig fra de to andre teknologier: kobber og coax. Ved at have valgt fiber har Fredericia Teater fremtidssikret sig, så teatrets fremtidige behov bliver understøttet. Helt konkret betyder det, at man kan afvikle teateroplevelsen med ro i maven i forhold til den kapacitet en moderne teaterforestilling kræver nu om dage,” siger Pernille Johannessen, der er forretningsudviklingsdirektør for EWII Koncernen.

EWII-bestyrelsen har netop godkendt udrulningen af fiber til hele Trekantområdet, og en af de virksomheder, der længe har nydt godt af netop EWIIs fibernet, er Fredericia Teater, der lige nu er aktuel med forestillingen ”Prinsen af Egypten” på Det Kongelige Teater. Og på teatret ville de ikke undvære det;

”Fiberbredbånd løser en lang række opgaver for Fredericia Teater. Hvis ikke vi havde lynhurtigt internet, kunne vi slet ikke arbejde som vi gør,” siger Søren Møller, der er direktør i Fredericia Teater.

”På Fredericia Teater har vi specialiseret os i at arbejde med digital scenografi og digitale løsninger. Det vil sige at vores lyd, lys og sceneafdelinger er helt afhængige af, at det digitale kører; Vi må ikke tabe et frame undervejs i en forestilling,” fortæller han.

Den tilbagemelding glæder Pernille Johannessen hos EWII.

”Fredericia Teater er et fremragende teater, så vi er meget stolte af at bidrage til, at de kan producere deres fantastisk flotte forestillinger. Det er dejligt at høre, at det virker- men det overrasker mig heldigvis ikke. Fiber er kommet for at blive og det er kun noget, vi vil se endnu mere til,” siger hun.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Pernille Johannessen, forretningsudviklingsdirektør i EWII Koncernen, tlf 5115 2560