Her er EWIIs nye repræsentantskab

PRESSEMEDDELSER • 18-11-2022, 12:00

De sidste 15 dage har 200 kandidater kæmpet om pladserne i repræsentantskabet i EWII Koncernen, og nu er resultatet klar.

De 120 medlemmer, der fra 1. januar 2023 og fire år frem udgør EWII Koncernens øverste myndighed, kan findes på listen her. Der er 51 nye ansigter blandt de 120 medlemmer. 

”Der er igen mange gode kræfter blandt de valgte, og det er min forventning, at vi går ind i en positiv periode med et stærkt repræsentantskab,” siger nuværende bestyrelsesformand, Anders Skovdal, der også selv blev valgt ind.

Repræsentantskabet samles fire gange om året, og dets første store opgave er at vælge bestyrelsen i EWII Koncernen.

Stor interesse for valget

Det høje antal kandidater har udløst kampvalg i samtlige seks af koncernens valgkredse, og stemmeprocenten blev 12. Dette er helt på niveau med repræsentantskabsvalget i november 2018 - her blev stemmeprocenten ligeledes 12 procent. 

Højeste stemmeprocent stod Fredericia-kredsen for: Her afgav 18 procent af de stemmeberettigede en stemme. I de resterende kredse fordelte stemmeprocenten sig således: Kolding-kredsen med 13 procent, Bornholm-kredsen med 12 procent, Middelfart-kredsen med 11 procent, Vejle-kredsen med otte procent og Vejen-kreds med fem procent.

Hos EWII glæder administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn sig over den store interesse for valget:

”Energiområdet er utroligt vigtigt, både i øjeblikket, hvor der er ekstra fokus på grund af de prisstigninger, vi har set i markedet det sidste år, men også fordi energiområdet er en hjørnesten i den vigtige grønne omstilling. Det er glædeligt at vi nu har et repræsentantskab på plads, og jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med såvel det nye repræsentantskab som den kommende nye bestyrelse og bestyrelsesformand,” siger Lars Bonderup Bjørn.