Klar til valget

PRESSEMEDDELSER • okt 23 2018, 08:35

I november måned er der valg til EWIIs repræsentantskab, hvor der skal findes 120 medlemmer til den kommende fireårs periode. Opstillingsperioden er slut, og i alt er der opstillet 210 kandidater i de fem kredse Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og Vejen. I Vejen bliver der fredsvalg, mens der i de andre fire kredse bliver kampvalg.

EWIIs repræsentantskab er koncernens øverste myndighed og har blandt andet til opgave at vælge bestyrelsen og bestyrelsesformanden. Repræsentantskabet har dermed direkte indflydelse på, hvem der sætter retningen og tager de overordnede strategiske beslutninger i koncernen.

”Vi har netop præsenteret en ny strategi for EWII, som bestyrelsen har været med til at udarbejde. Det har været et spændende og vigtigt arbejde at få koncernen sikret til fremtidens udfordringer, og derfor er det vigtigt, at repræsentantskabsmedlemmer og bestyrelsesmedlemmer aktivt interesserer sig for alt det, der gør, at EWII kan være et veldrevet multiforsyningsselskab,” siger Jørn Limann, bestyrelsesformand i EWII siden august 2017.

Selvom strategien for de kommende år er på plads, er der masser af opgaver for det kommende repræsentantskab og den nye bestyrelse.

”I en tid, hvor energi- og forsyningsbranchen er i politisk fokus og spiller en absolut afgørende rolle for udviklingen af fremtidens bæredygtige samfund, er det vigtigt, at EWII fortsætter sin positive udvikling og fastholder sin position som ansvarligt infrastrukturselskab, der leverer de daglige selvfølgeligheder el, vand, varme og fibernet. Jeg vil opfordre alle, der har interesse i denne dagligdagens velfærd, til at stemme,” siger Jørn Limann.

Valget gennemføres fra mandag den 5. november til mandag den 19. november kl. 16.00. Alle stemmeberettigede modtager i perioden 5.-9. november et brev med en unik pinkode, der skal bruges, når man skal stemme.

Flest kandidater er der opstillet i Kolding kredsen, 84, her skal der vælges 40. I Vejle kredsen bejler 57 kandidater om 39 pladser, mens der i Fredericia er 43 kandidater at vælge i mellem til de 24 pladser. I Middelfart skal der vælges 10, her er der opstillet 19 kandidater, mens de 7 kandidater i Vejen kredsen præcist dækker behovet, hvilket betyder at der ikke bliver valg i Vejen kredsen.

Listen over opstillede kandidater samt kandidatpræsentation kan man finde her: www.ewii.com/valg