Lad dit energiselskab vælge den rette varmepumpe til dig og undgå investering, drift og vedligehold

PRESSEMEDDELSER • sep 06 2018, 08:01

Der er et politisk ønske fra et stort flertal i Folketinget om snarligt at få udfaset opvarmning med fossile brændsler med mere bæredygtige, miljørigtige og klimavenlige opvarmningsformer, og derfor har Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet afsat et beløb til at understøtte denne omstilling og få sat skub i processen.

Som en af kun tre virksomheder blev EWII udpeget af Energistyrelsen til at modtage tilskud for at sparke gang i markedet for varmepumper på abonnement til virksomheder, og nu er EWII klar til at tilbyde det nye koncept til erhvervskunder i hele Danmark.

Konceptet med varmepumper på abonnement henvender sig til små og mellemstore virksomheder, kommunale bygninger som skoler og plejehjem samt efterskoler, højskoler og landbrug, der ligger udenfor nuværende fjernvarmesystemer, og derfor i dag typisk har opvarmningsformer, der er baseret på fossile brændsler som olie- eller gasfyr.

Løsning uden bekymringer
Gennem længere tid har varmepumper som opvarmningsform i privat- og ferieboliger været et klart klimavenligt og økonomisk hit, og nu er tiden kommet for de små og mellemstore virksomheder til at tænke miljø- og klimavenligt uden at skulle bekymre sig om hverken pris eller drift.

”Tidligere har der været en opfattelse af, at det har været relativt omkostningsfyldt, når snakken gik på varmepumper af den her størrelse. Med vores nye koncept er man helt fri for de bekymringer,” siger Oliver Wolgast, direktør i EWII Energi og fortsætter:

”Med en varmepumpe på abonnement er det nemt og trygt for kunden. Vi minimerer risikoen ved at varetage hele processen med udarbejdelse af businesscase, dimensionering, valg af varmepumpe og installation samt service og overvågning af driften. På den måde skal virksomheden blot koncentrere sig om at drive deres kerneforretning, og lade os om at sikre en bæredygtig og økonomisk fordelagtig varmeforsyning.”

Vælger man varmepumper på abonnement fra EWII, er der blot en engangsinvestering på 15% af totalinvesteringen som en form for tilslutningsbidrag, og tilbagebetalingstiden er normalt på under tre år. Det vil, sammen med et markant positivt aftryk på virksomhedens grønne profil, være væsentlige motivationsfaktorer for en grøn omstilling af varmeforsyningen.

Samarbejde med Klimadan
EWII har valgt den landsdækkende installatørvirksomhed Klimadan A/S, mederfaring indenfor varmepumpeteknologi siden 1980, som samarbejdspartner på det nye koncept, og Klimadans adm. direktør Søren N. Andersen har store forventninger til udbredelsen af konceptet.

”Jeg synes, der har manglet et alternativ til små og mellemstore virksomheder i forhold til den tryghed, det giver at være kunde hos et forsyningsselskab. Med det her koncept kan vi konvertere ældre, fossile energiløsninger med en grøn og driftsøkonomisk fornuftig varmepumpe energiløsning. Jeg ser rigtig gode muligheder for at kunne nå hele landet med denne nye mulighed,” siger Søren N. Andersen

Klimadan har allerede talt med en del potentielle kunder, og hver gang er reaktionen den samme.

”Der er stor tilfredshed med, at der er fokus på kvaliteten i såvel montage af varmepumpen som i den efterfølgende service på driften. Og så noterer vi os med glæde, at kunderne sætter pris på den store økonomiske sikkerhed i konceptet,” siger Søren N. Andersen og fortsætter:

”Hvis man eksempelvis som kommune vil konvertere nuværende energiløsninger til varmepumpe, så kan man med abonnementsordningen gøre dette med minimal investering og straks opnå lavere driftsomkostninger.”

Du kan høre mere om konceptet ’varmepumper på abonnement’ ved at kontakte EWII Energi på 70 50 50 50 eller læse mere her: https://ewii.com/erhverv/energi/varmepumper

 

 

Om Klimadan:

Klimadan A/S er en dansk virksomhed, grundlagt i 1980, med stærke tekniske kompetencer, der er opbygget gennem flere årtiers erfaring med rådgivning, installation og produktion af miljøvenlige energiløsninger med varmepumper.

Klimadan har et landsdækkende montage- og servicenetværk af egne montører og teknikere, som udelukkende arbejder med varmepumper.

Udover at producere egne varmepumper har Klimadan et professionelt netværk af seriøse europæiske leverandører, og det giver mulighed for at skræddersy den bedste individuelle energiløsning til at opfylde kundens behov.

Alle varmepumper fra Klimadan lever op til ECO design direktivet og har som minimum A++ energimærket.

Klimadan har kontor i Ikast og Køge, samt aktiviteter i Europa og Asien.