Mød EWII hos Urbania Street Food

PRESSEMEDDELSER • sep 12 2019, 12:17

Der er en hoppeborg. Der skal spilles en FIFA-turnering. Der skal spises en masse god gademad og så skal der snakkes om bredbånd.

Det er den overordnede plan for lørdag d. 14. september. Her inviterer EWII Bredbånd til en hyggelig dag for både børn og voksne hos Urbania Street Food i Fredericia.

”Vi vil gerne være noget for det lokalsamfund, vi til daglig arbejder for og med,” siger salgschef Klaus Hieronymus Stenger om baggrunden for arrangementet.

Han uddyber, at selskabet på en normal dag har kontakt til cirka 200 borgere i Trekantområdet, men:

”Det er som regel via telefonen i vores kundeservice eller salgsafdeling. Vi vil gerne møde folk ude i virkeligheden, og fortælle lidt om, hvad vi står for som virksomhed,” siger Klaus Hieronymus Stenger.

EWII Bredbånd sælger bredbåndsløsninger til kunder til daglig, og selvom salgschefen ikke kan nære sig for at have en bunke gode tilbud med til festivalen, så er det ikke det, det handler om:

”Vi er forankret i lokalområdet, og har et tilhørsforhold til Trekantområdet, som vi synes er vigtigt. Det er et skønt område, og vi er stolte af at være en del af erhvervslivet her. Det vil vi gerne vise på en positiv og sjov måde,” siger Klaus Hieronymus Stenger.

Arrangementet finder sted 14. september fra klokken 11.00 – 15.00. Der vil være en hoppeborg til de mindste, og EWII arrangerer en FIFA-turnering, hvor vinderen ud over hæder og ære også kan vinde en god præmie.

 

 

For yderligere information kontakt venligst:

Klaus Hieronymus Stenger, salgschef i EWII Bredbånd, på tlf 26 88 34 01