Nu er Fastspeed på EWIIs åbne fibernet

PRESSEMEDDELSER • mar 26 2020, 06:46

 

Internetudbyderen Fastspeed og EWII Fibernet har indgået en aftale om, at Fastspeed bliver udbyder på EWIIs fibernet i Trekantområdet. Dermed bliver Fastspeed den ottende internetudbyder på EWIIs fibernet.

Det er således en aftale, der styrker strategien om at sikre det frie valg på fibernettet i Trekantområdet og det glæder EWIIs koncernudviklingsdirektør, Pernille Johannessen:

”Vi siger velkommen til alle udbydere på vores net, fordi for os er det vigtige, at forbrugeren bestemmer og kan indrette sig efter sit individuelle behov. Fastspeed adskiller sig fra mange andre på markedet, og er en attraktiv mulighed for rigtig mange,” siger koncerndirektøren.

Og så gør det jo ikke noget, at prisen er helt rigtig hos Fastspeed:

”Der er ingen tvivl om, at det er godt nyt for de kunder, der gerne vil have kvalitet til en ordentlig pris, at det snart bliver muligt at købe Fastspeeds produkter her i Trekantområdet,” siger Pernille Johannessen.

Har rusket op i markedet

Fastspeed har helt fra lanceringen tilbage i maj 2019 erklæret, at ambitionen er at komme bredt ud i hele Danmark. Lanceringen af Fastspeed på EWIIs fiber er et skridt videre i den retning - og det er ikke en hvilken som helst spiller, der nu også er at finde i Trekantområdet. På den korte tid, som Fastspeed har været i luften, har selskabet rusket gevaldigt op i bredbåndsmarkedet med sin direkte og enkle tilgang til markedet:

”Vi har ét produkt på hylderne – en lynhurtig bredbåndsforbindelse til en superskarp pris. Vores holdning er, at det ikke skal være så indviklet at vælge hurtigt bredbånd,” lyder det fra Fastspeeds administrerende direktør, Jens Raith.

Og den slags ligefremhed er populært hos danskerne – på bare otte måneder har selskabet hentet mere end 20.000 kunder ind. Det har været en lynstart, men det er ikke overraskende: Stifterne bag selskabet – Jens Raith, Morten Boe Andersen og Peter Mægbæk – er alle erfarne kræfter, med fortid i blandt andet Fullrate, Cybercity, YouSee og TDC.

Med andre ord – folk, der kender markedet og ved, hvordan man skruer det helt rigtige produkt sammen:

”Fastspeed har et solidt produkt til en yderst skarp pris, hvor alle begrænsninger er fjernet – og så har vi markedets mest tilfredse kunder. Det er såre simpelt, og det er det, vi gerne vil tilbyde danskerne – nu også i Trekantområdet,” lyder det fra Jens Raith.

Fastspeed vil allerede fra maj måned kunne levere bredbånd på EWIIs fibernet, og med Fastspeeds ankomst er der nu i alt otte udbydere på fibernettet i Trekantområdet.

For yderligere information kontakt venligst:

Pernille Johannessen, koncernudviklingsdirektør i EWII Koncernen, på telefon 51 15 25 60

Jens Raith, administrerende direktør i Fastspeed, på telefon 51 51 12 46