Selvbetjening og overskuelighed hitter på EWIIs nye hjemmeside

PRESSEMEDDELSER • jan 23 2017, 10:48

Et halvt års tid. Så længe har EWIIs digitale marketingafdeling arbejdet med ombygning og redesign af koncernens hjemmeside. Selvom det har været en kompliceret proces, blev planen fulgt til punkt og prikke.

”Før sommerferien 2016 satte vi som mål for vores plan, at vi skulle gå live med den nye hjemmeside den 2. januar 2017. Og det gjorde vi. Vi trykkede på knappen kl. 20.00 den først mandag i det nye år, og så var vi live med EWII.com. Planen holdt hele vejen, og det, synes jeg, er en bedrift i sig selv,” siger Bernadette Sparrevohn, marketingchef i EWII.

Selve idriftsættelsen af EWII.com er gået helt planmæssigt.

”Vi har naturligvis haft et længere testforløb, men alligevel er det altid med en vis spænding man går live. Vores hjemmeside er et af vores primære kontaktpunkter ud til omverdenen, så det har været væsentligt, at det var i orden. Men der har heldigvis ikke været nogen overraskelser i den forbindelse,” lyder det fra Bernadette Sparrevohn.

Mobile first
Den nye hjemmeside kommer på baggrund af koncernens navneskifte fra TREFOR til EWII, og derfor var det også et helt nyt visuelt univers, der skulle præsenteres. Nyt logo, nye farver og mere billedbåren. Samt en ny måde at bygge websitet op på - ud fra devisen ”mobile first” og hele tiden med kunden i centrum.

”Vi kan se, at tilgangen til vores hjemmeside fra mobile devices som smartphones og tablets er mangedoblet i de seneste to år. Derfor er EWII.com 100 % mobiloptimeret til alle slags devices. Der er simpelthen taget udgangspunkt i at sikre den maksimale brugeroplevelse på en mobiltelefon, uden at det går ud over oplevelsen på en almindelig computer” siger Anders Damgaard Fink, digital manager hos EWII og ansvarlig for projektet EWII.com.

En god kundeoplevelse
Det helt afgørende fokuspunkt i udviklingen af den nye hjemmeside har været at skabe en rigtig god kundeoplevelse. Derfor er en af de særligt store nyheder på EWII.com også en helt ny opdateret version af Din Selvbetjening.

”Vores kunder forventer at blive betjent uanset, hvornår de henvender sig til os. Og det er forståeligt nok i en virkelighed, hvor man er online 24-7. Derfor har vi sat massivt ind på at optimere købsoplevelsen og give kunderne mulighed for at betjene sig selv gennem Din Selvbetjening. Det skal simpelthen være enkelt, nemt og overskueligt at blive og være kunde hos os,” pointerer Bernadette Sparrevohn.

Og kunderne har taget godt imod EWII.com.

”Det er vores indtryk, at hjemmesiden er blevet taget rigtig godt imod, og at specielt overskuelighed og tilgængelighed vægter hos vore kunder,” siger Anders Damgaard Fink.

www.TREFOR.dk findes stadig, men den adresse er fremover forbeholdt forsyningsselskaberne TREFOR Varme og TREFOR Vand, mens TREFOR El-net fortsat har deres egen hjemmeside www.treforelnet.dk.
Alle tre forsyningsselskaber er fortsat en del af EWII koncernen.