Varmens Dag gør dig klogere på den grønne fjernvarme

PRESSEMEDDELSER • jan 26 2017, 12:43

For sjette år i træk inviterer TREFOR Varme til Varmens Dag i Kolding søndag den 5. februar 2017. Varmens Dag er en national begivenhed for alle med interesse for fjernvarme og den miljøvenlige teknologi, der ligger bag.

Fjernvarme er en populær opvarmningsform blandt danskerne. De seneste tal fra Danmarks Statistik viser, at 64 % af alle danske hjem har fjernvarme. I TREFOR Varmes tilslutningsområde er andelen imponerende 87 %.

”Fjernvarme er en miljørigtig og fremtidssikret opvarmningsform. Danmark er et af de lande, der er længst fremme med optimering og produktion af fjernvarme. Eksempelvis bliver fjernvarmeproduktionen i Trekantområdet endnu mere miljøvenlig i 2017, idet Skærbækværket overgår til fyring med bæredygtig flis i løbet af foråret”, siger Helge S. Hansen, varmeforsyningschef hos TREFOR Varme.

På Varmens Dag kan børn og voksne opleve fjernvarmeproduktion på nærmeste hold og samtidig få gode tips og ideer til besparelser på varmeforbruget, optimering af fjernvarmeinstallationen og høre om mulighederne for selv at blive koblet på fjernvarmenettet.

TREFOR Varmes medarbejdere vil være til stede og besvare spørgsmål, give tips og idéer til hvordan du sparer på varmen, samt vise rundt på fjernvarmeværket.

Varmens Dag er for hele familien, og igen i år er der særlige aktiviteter for børnene, ligesom der vil blive serveret pølser, vand og kaffe til alle gæster.

Varmens Dag finder sted søndag den 5. februar på fjernvarmeværket i Kolding Åpark 5, 6000 Kolding fra kl. 10.00 – 14.00. Arrangementet er gratis.

For yderligere information kontakt venligst:
Kenneth Andersen, salgsingeniør, TREFOR Varme på tlf. 30 17 19 26.

Om TREFOR Varme:
TREFOR Varme er en del af den nationale energikoncern EWII. Hos EWII arbejder vi med udviklingen af
fremtidens klimavenlige energiteknologier, og samtidig er vi Trekantområdets lokale energiselskab.

28.000 husstande i Trekantområdet får hver dag miljørigtig og fremtidssikret fjernvarme fra TREFOR Varme.

Fjernvarmen udnytter overskuds- og affaldsvarme fra lokalområdet. Dermed går energien ikke til
spilde, og der tages hensyn til miljøet
.